Teknoloji

Galaxy Watch 4 ve Watch Active 4’ün çıkış tarihi için yeni iddia

samsung galaxy watch 3 inceleme 4

Samsung Galaxy Watch 4 ve Watch Active 4 akıllı saatlerini bu yıl içinde kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. Ünlü duyumcu Ice Universe tarafından yapılan paylaşıma göre, akıllı saatler 2021’in ikinci çeyrekte resmiyet kazanacak.

Samsung’un serinin devamlılığı için Galaxy Watch Active 3’ü atlayacağı ve doğrudan Watch Active 4’e geçeceği anlaşılıyor. Saatlerin özellikleri konusunda bilgi verilmese de, Samsung’un Wear OS işletim sistemli bir saat çıkaracağına dair söylentiler de bir süredir etrafta dolaşıyor.

Galaxy Watch 4’te ve Watch Active 4’te kandaki şeker seviyesini takip özelliğinin bulunacağı da söylentiler arasında yer alıyor. Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT) ile birlikte geliştirilen Raman spektroskopi yönteminin bu işlemde kullanılacağı belirtiliyor.

Samsung Galaxy Watch 4 ve Watch Active 4 tanıtımının yılın ikinci yarısında Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 katlanabilir telefonla yapılabileceği düşünülüyordu. Ancak Ice Universe tarafından yapılan paylaşım, Samsung’un farklı bir takvimi tercih edebileceğini gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER