Teknoloji

Galaxy Watch 4 Classic sızıntısı ile yeni Wear OS kullanımda görülüyor

galaxy watch 4 classic
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un 11 Ağustos’taki Unpacked etkinliğine yaklaşık bir haftalık bir zaman var. 91mobiles tarafından yayınlanan yeni fotoğraflar, etkinlikte görebileceğimiz iki yeniliğe ilk kez gerçek dünyadan bakış atma imkanı sunuyor. Bu etkinlikte tanıtılması beklenen Galaxy Watch 4 Classic ve Google ile Samsung iş birliğiyle geliştirilmiş yeni akıllı saat işletim sistemi Wear OS 3‘ü fotoğraflarda görüyoruz.

91mobiles tarafından paylaşılan iki fotoğraf, yuvarlak çerçeveli siyah ve gümüş renkli saatleri gösteriyor. Bu tasarım daha önce Android Headlines’ın sızdırdığı görüntülerde görülen tasarımla ve ünlü sızıntı kaynağı Evan Blass tarafından temmuz ayında yayınlanan ayrıntılı GIF’lerdekiyle aynı görülüyor. Belki daha da önemlisi, fotoğraflar yeni akıllı saat işletim sistemini gerçek cihazlarda ilk kez gösteriyor. Ancak hayal kırıklığı yaratacak bir şekilde, görülecek çok fazla şey yok. Yalnızca bir başlangıç kurulum ekranı ve kullanıcıdan saati ayarlamasını isteyen bir ekran görülüyor.

Google ve Samsung, mayıs ayında Google I/O’da Wear OS ve Tizen’i birleştireceklerini ve pil ömründe iyileştirmeler, daha hızlı uygulama yükleme süreleri ve daha fazlasını sunacaklarını duyurdular. Ayrıca Samsung, haziran ayının sonlarında bize yeni işletim sisteminin cihazlarında nasıl görüneceğine dair bir fikir vermişti.

samsung one ui watch

Samsung’un 11 Ağustos’taki Unpacked etkinliği için yayınladığı tanıtım, yeni katlanabilir ürünlere yönelik güçlü bir ipucu verirken, şirket daha önceki yıllarda ağustos aylarında düzenlediği Unpacked etkinliklerinde de yeni akıllı saatler tanıtmıştı. Bu nedenle önümüzdeki hafta yeni bir akıllı saat veya akıllı saatler görebiliriz. Son zamanlardaki diğer sızıntılara dayanarak Samsung’un, Watch Active 4 adlı başka bir akıllı saati de duyurması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER