Teknoloji

Galaxy Watch 4 akıllı saate ait olduğu söylenen görseller sızdı

samsung galaxy watch 4

Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saat ile ilgili söylentiler uzun süredir etrafta dolaşıyor. Bu sızıntılara son olarak saate ait olduğu söylenen görseller eklendi. Söz konusu görsellerde Galaxy Watch 4’ü hemen hemen her açıdan görmek mümkün oluyor.

Görsellerde saatin adının Watch 4 olarak geçtiği görülüyor. Burada Samsung’un Watch 4 Active modelini çıkarıp çıkarmayacağı konusundaki belirsizliğin devam ettiğini de söylemek gerekiyor. Samsung’un iki akıllı saat tanıtması ihtimaller arasında olsa da, farklı ihtimaller etrafta dolaşıyor.

Görsellerle birlikte akıllı saate dair yeni teknik detaylar da gün yüzüne çıktı. Saatin kasasının arkasındaki yazı, kullanıcılara 40 ve 44 mm. olmak üzere iki kadran seçeneğinin sunulacağını gösteriyor. 5 ATM basınca kadar suya dayanıklılık, MIL-STD 810G askeri dayanıklılık sertifikası, GPS ve Gorilla Glass DX+ camla koruma saatin özellikleri arasında yer alıyor.

Galaxy Watch 4’ün tasarımı itibarıyla Watch 3’ten uzaklaştığı görülüyor. Dönen çerçeveden ve genel kalın tasarımdan vazgeçen Samsung, Watch 2 Active’deki gibi daha ince ve kavisli hatlara sahip bir saat hazırlamışa benziyor. Saatin kenarında iki fiziksel butonun bulunması da ayrıca göze çarpıyor.

Görsellerde farklı kasa ve kayış renk seçeneklerini görmek de mümkün oluyor. Kayış renkleri arasında siyah, beyaz, yeşil, sarı ve kırmızı görülüyor. Kasa renk seçenekleri ise gümüş, mistik bronz ve siyah.

Galaxy Watch 4, Samsung ve Google’ın birlikte geliştirdiği yeni Wear OS platformuyla çalışacak. Bu platformun nasıl bir deneyim sunacağı konusundaki ilk detaylar ise Samsung’un MWC 2021 kapsamında düzenlediği etkinlikte paylaşılacak.

İLGİLİ HABERLER