Teknoloji

Galaxy Watch 3’ün tasarımını gösteren bir sızıntı daha

galaxy watch 3

Samsung’un yeni akıllı saati Galaxy Watch 3 ile ilgili sızıntılar son zamanlarda ivme kazanmış durumda. Kısa süre önce saatin gümüş kasalı ve siyah kayışlı modelinin görüldüğü fotoğraflar internete sızmıştı. Şimdi de Galaxy Watch 3’ün bronz kasalı modelini gösteren bir fotoğraf ortaya çıktı.

Galaxy Watch 3’ü bronz kasayla gösteren fotoğraf da ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşıldı. 41mm. bronz kasa ile 45 mm. gümüş kasa arasında tasarım bakımından somut bir fark görülmüyor.

45mm. Galaxy Watch 3’ün 1.4 inç ekrana ve 340 mAh pile sahip olması bekleniyor. 41mm. modelde ise 1.2 inç ekran ve 247 mAh kapasiteli pilin bulunacağı söyleniyor. Her iki versiyonda da yerleşik GPS, 5 ATM’ye kadar suya dayanıklılık, Gorilla Glass DX cam ve MIL-STD-810G dayanıklılık sertifikası gibi özellik ve bileşenlerin yer alması bekleniyor.

Galaxy Watch 3
Görsel: GSMArena

Samsung Galaxy Watch 3 tanıtımının temmuz ayı içinde gerçekleştirilebileceği belirtiliyor. Ancak Güney Koreli şirketin duyuruyu ağustos ayındaki Note 20 etkinliğine bırakması da ihtimaller arasında sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER