Teknoloji

Galaxy Watch 3 tanıtım tarihi için beklenen ipucu görüldü

galaxy watch 3

Samsung’un yeni akıllı saati Galaxy Watch 3 hakkındaki sızıntılar bir süredir iyiden iyiye artmış durumda. Hem resmi platformlarda görülen bilgilere sürekli olarak yenilerinin eklenmesi hem de yeni görsellerin sızması, akıllı saat için resmi duyurunun çok uzak olmadığını düşündürüyor. Galaxy Watch 3’le ilgili sızıntılara son olarak saatin metal kayışlı titanyum modelini ve olası tanıtım tarihini gösteren fotoğraflar eklendi.

Öncelikle tanıtım tarihi hakkında konuşmakta fayda var. Fotoğrafı paylaşan ünlü duyumcu Evan Blass net bir ifade kullanmasa da, görselde saatin üzerinde 22 ve çarşamba gününün İngilizce kısaltması olan WED ifadesi görülüyor. Blass de paylaşımına 22 Temmuz çarşamba gününe denk geliyor şeklinde bir not düşmüş.

Galaxy Watch 3’ün temmuz ayı içinde tanıtılabileceğine dair dedikodular çok uzun süredir gündemdeydi. Dolayısıyla bu yeni iddia kulağa oldukça mantıklı geliyor.

Blass’in Samsung’un yeni akıllı saatiyle ilgili paylaşımları bununla da sınırlı kalmadı. Ünlü duyumcu saatin titanyum kasalı ve siyah metal kayışlı modelini gösteren bir fotoğrafı da paylaştı. Söz konusu fotoğrafın saatin 45mm. versiyonuna ait olduğu belirtiliyor.

Artan sızıntıların sonunda tanıtım tarihi için somut bir işaretin de görülmesiyle birlikte Galaxy Watch 3 için geri sayım da başlamış oldu. Samsung’un akıllı saatin yanında başka bir ürünü tanıtıp tanıtmayacağı şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak şirketin yeni kablosuz kulaklığını da aynı etkinlikte duyurmasının sürpriz olmayacağı söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER