Teknoloji

Galaxy Watch 3 sızıntısı saati farklı açılardan gösteriyor

galaxy watch 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un yeni akıllı saati Galaxy Watch 3 hakkında pek çok detay sızıntılar sayesinde şimdiden biliniyor. Gelecek hafta yapılacak duyuru öncesinde de akıllı saatle ilgili sızıntılar sürüyor. Bunların en yenisi, Galaxy Watch 3’ü farklı açılardan görmeyi sağlıyor.

Galaxy Watch 3’te kullanıcıların karşısına 41 ve 45 mm. olmak üzere iki farklı boyut seçeneği çıkacak. 41 mm. modelde 247 mAh kapasiteli pil bulunuyor. 45 mm. model ise 340 mAh pille gelecek.

İki versiyon arasında pil kapasitesi ve ekran büyüklüğü dışında bir fark olmayacak. Her iki modelde de dönen ekran çerçevesi bulunacak. Ancak 45 mm. modelde dönen ekran çerçevesinin üzerinde bazı dişlerin bulunacağı, 41 mm. modelde ise çerçevenin daha düz olacağı görülüyor. Tasarımdaki farklılıklar bununla sınırlı kalacak gibi görünüyor.

Galaxy Watch 3, seleflerinde bulunan özelliklerin hepsini barındıracak. Bu özellikler arasında Galaxy Watch Active 2’nin EKG özelliği de yer alıyor. Tansiyon ölçme özelliğinden son sızıntıda bahsedilmese de, bu özelliğin de saatte mevcut olması muhtemel görünüyor.

İLGİLİ HABERLER