Teknoloji

Galaxy Watch 3 sızıntısı kullanıcı arayüzünü gösteriyor

galaxy watch 3

Samsung’un yeni akıllı saati Galaxy Watch 3 hakkındaki sızıntılar son zamanlarda artmış durumda. Daha önce resmi belgeler aracılığıyla akıllı saatin tasarımını görmek mümkün olmuştu. En yeni sızıntı ise Galaxy Watch 3’ün kullanıcı arayüzünü gözler önüne seriyor.

TechTalkTV isimli Twitter hesabında paylaşılan fotoğraflarda Tizen OS 5.5 iş başındayken görülüyor. Fotoğrafların oldukça düşük kaliteli tek bir görsel içinde paylaşılması detayları fark etmeyi biraz zorlaştırıyor. Yine de, bazı uygulama ikonlarını ve saatin kenar tuşlarını görmek mümkün oluyor.

Fotoğraflardan birinde menüde uygulamaların çember oluşturacak şekilde dizildiği görülüyor. Kullanıcıların bu menüde Galaxy Watch 3’ün dönen ekran çerçevesini hareket ettirerek dolaşabilmesi bekleniyor.

galaxy watch 3

Daha önceki sızıntılara göre; akıllı saat, 41mm ve 44mm olmak üzere iki farklı boyut seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu seçenklerde sırasıyla 1.2 ve 1.4 inç büyüklüğünde ekranların bulunması bekleniyor. Fotoğraflarda görülenin hangi versiyon olduğu bilinmese de; butonların birbirlerine yakınlığı görsellerin 41mm versiyona ait olduğunu düşündürüyor.

Galaxy Watch 3’te GPS desteğinin ve LTE uyumlu model seçeneğinin bulunması bekleniyor. EKG çekebilme ve tansiyon ölçebilme gibi özelliklerin de akıllı saatte kullanıcıları karşılayacağı söyleniyor. 1 GB RAM’e sahip olacağı belirtilen Galaxy Watch 3’ün işlemcisi konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor.

Galaxy Watch 3 tanıtımı için oklar temmuz ayını işaret ediyor. Samsung’un akıllı saati yeni kablosuz kulaklığıyla birlikte gözler önüne çıkarabileceği belirtiliyor

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER