Teknoloji

Galaxy Watch 3 sızıntısı dönen çerçeveyi gösteriyor

galaxy watch 3

Samsung Galaxy Watch 3 ile akıllı saat portföyüne yeni bir üye daha eklemeye hazırlanıyor. Söz konusu saate dair sızıntılar son zamanlarda ivme kazanmış, saatin ortaya çıkan destek sayfası 41mm ve 45mm modelleri ve LTE uyumlu versiyonu gözler önüne sermişti.

Galaxy Watch 3’ün izleri şimdi de Güney Kore’nin sertifika kurulu NRRA’nın veri tabanında görüldü. Samsung tarafından sunulan belgeler arasında akıllı saatin fotoğrafları da bulunuyor. Bu sayede Galaxy Watch 3’ün tasarımı konusunda önemli ipuçları yakalamak mümkün oluyor.

Belgelerde Galaxy Watch 3’ün hem 41mm hem de 45mm versiyonları doğrulanıyor. 41mm versiyon için SM-R840, 45mm versiyon içinse SM-R850 model numarası kullanılıyor. Yeni tasarımda ekran çerçevesinin küçülmüş olması göze çarparken, bu çerçevenin yeniden döndürülebilir hâle gelmesi asıl önemli gelişme olarak ön plana çıkıyor.

galaxy watch 3

Galaxy Watch 3’ün 41mm versiyonunun 1.2 inç, 45 mm. versiyonunun ise 1.6 inç ekranla geleceği daha önce ortaya çıkmıştı. Her iki versiyon da IP68 suya dayanıklılık sertifikası taşıyacak, 1 GB RAM ve 8 GB dahili depolama alanıyla gelecek. Samsung’un yeni akıllı saatinde Tizen OS 5.5 işletim sistemini kullanması bekleniyor.

Galaxy Watch 3 tanıtımı için oklar temmuz ayını işaret ediyor. Samsung’un yeni akıllı saatini Buds Live adını taşıyan kablosuz kulaklığıyla birlikte gözler önüne çıkarması öngörülüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER