Teknoloji

Galaxy Watch 3 şimdi de Samsung’un uygulamasında görüldü

Samsung Galaxy Watch Active 2 İncelemesi

Galaxy Watch 3 hakkındaki sızıntılar son günlerde artmış durumda. Akıllı saatin varlığı, Samsung’un saat için hazırlanan destek sayfalarını kısa süre için de olsa yayına almasıyla doğrulanmıştı. Samsung’dan yeni akıllı saatinin varlığını gösteren bir işaret daha geldi.

Galaxy Watch 3’ün adı şimdi de Samsung Wearable uygulamasında görüldü. Söz konusu uygulama, Samsung’un kablosuz kulaklıklarını ve diğer giyilebilir ürünlerini yönetmek için bir arayüz işlevi görüyor.

Samsung’un Galaxy Watch 2 ismini es geçmesi şaşırtıcı bir durum gibi görünse de, şirketin geçtiğimiz yıl Galaxy Watch 2 Active modelini çıkarttığını unutmamak gerekiyor. Seçilen isim, Samsung’un akıllı telefon yolculuğunda ilerleme konusunda istekli olduğunun bir göstergesi olarak değerlendirilebilir.

samsung galaxy watch 3Galaxy Watch 3’ün ismi, kısa süre önce ortaya çıkan NBTC sertifikasıyla doğrulanmıştı. ABD Federal İletişim Komisyonu’na (FCC) sunulan belgelere göre, saatin Bluetooth + Wi-Fi ve LTE bağlantılı versiyonları bulunacak. Boyut seçenekleri ise 41 ve 45mm olacak. Samsung’un Galaxy Watch 3’te Gorilla Glass DX camla kaplı ekranla birlikte dönen ekran çerçevesini de geri getirebileceği belirtiliyor.

Samsung Wearable uygulamasının gösterdikleri bununla sınırlı kalmıyor. Bir süredir konuşulan ve şekil itibarıyla fasulyeye benzeyen Samsung’un yeni kablosuz kulaklığının varlığı da Wearable uygulaması tarafından doğrulandı. Uygulamada kulaklığın “buds_live” şeklinde anıldığı bir kod dizisi bulunsa da; daha önce yapılan ticari marka başvuruları, Samsung’un “Galaxy Buds X” adını tercih etme ihtimalinin kuvvetli olduğunu gösteriyor.

samsung galaxy buds x

Sızıntıların zamanlaması, Galaxy Watch 3 ve Galaxy Buds X için beklenen duyurunun yakında gelebileceğini işaret ediyor. Ancak Samsung’un ağustos ayındaki Galaxy Note 20 etkinliğini beklemesi de ihtimaller arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER