Teknoloji

Galaxy Watch 3 serisi için yeni detaylar ortaya çıktı

galaxy watch 3

Samsung’un yeni akıllı saati Galaxy Watch 3 hakkındaki sızıntılar devam ediyor. Bir süredir akıllı saate dair önemli bilgiler paylaşan ünlü duyumcu Evan Blass, bunlara yenilerini eklemeyi sürdürüyor. Ünlü duyumcu şimdi de akıllı saatin tüm versiyonlarına dair detayları aktardı.

Blass’in paylaşımına göre, 45mm. model beş farklı versiyonla kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu versiyonların isimleri şu şekilde sıralanıyor: Siyah titanyum Bluetooth, siyah paslanmaz çelik Bluetooth, siyah paslanmaz çelik LTE, gümüş paslanmaz çelik LTE, gümüş paslanmaz çelik Bluetooth.

41mm. modelde ise versiyon sayısı dörde iniyor: Gümüş paslanmaz çelik Bluetooth, gümüş paslanmaz çelik LTE, bronz/altın paslanmaz çelik Bluetooth ve bronz/altın paslanmaz çelik LTE.

Blass’in Galaxy Watch 3’le ilgili haberleri bunlarla sınırlı kalmıyor. Ünlü duyumcu akıllı saatin satış fiyatları konusunda da ipucu verdi. Blass, akıllı saatin 400 ila 600 dolar arasında değişen fiyatlarla satılacağını belirtti. LTE ve titanyum modellerin bu aralığın üst basamaklarında bulunacağı, baz modelin ise 41mm ve Bluetooth destekli seçenekler olacağı söylenebilir.

Galaxy Watch 3 için Samsung cephesinden resmi bir duyuru gelmese de, tanıtımın 22 Temmuz’da gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER