Teknoloji

Samsung Galaxy Watch 3 ile kullanılabilecek hareketler, sesler ortaya çıktı

samsung chatgpt

Samsung Galaxy Watch 3 uygulaması Google Play Store’a geldi. Bu sayede yeni tanıtılacak akıllı saatin alarmları susturma, fotoğraf çekme veya gelen bir telefon çağrısını yanıtlama gibi özelliklerini görme imkanını elde ediyoruz.

Saat takılı hâldeyken bileğinizi döndürdüğünüzde alarmaları, aynı zamanda gelen çağrıları susturabileceksiniz. Bir çağrı geldiği zaman yumruğunuzu sıkıp bıraktığınızda ise çağrıyı yanıtlayabileceksiniz. Kamera Kumandası uygulamasıyla fotoğraf veya video çekmek için de yumruk yapın, daha sonra da elinizi açın.

Uygulamanın içinde dolaşıldığında Galaxy Watch 3’e yeni saat kadranlarının geleceği de anlaşılıyor. 9to5Google’a göre, kullanıcılar farklı saat kadranları arasında otomatik olarak geçiş yapabilecekler.

Samsung Galaxy Watch 3 ile kullanılabilecek hareketler, sesler ortaya çıktı

Galaxy Watch 3 hakkında detaylar, resmi adıyla birlikte haftalardır internette geziniyor. Fiziksel olarak döndürülebilir bezel halka gibi görünen bir yapının fotoğrafı da sızıntılar arasında yer almıştı. Amerikan idari kuruluşu FCC’nin kayıtları da saatin hem LTE hem de Wi-Fi versiyonlarının olacağını gösteriyor. Ayrıca saat hem 1.4 inç hem de 1.2 inç ekranlarla gelecek.

Akıllı saatin paslanmaz çelik gövdeye, GPS, kalp hızı ve kan basıncı izleme araçlarına, EKG sensörüne sahip olması bekleniyor. 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, boyutuna göre 247 mAh ya da 340 mAh kapasiteli pil de sözü edilen diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Samsung 5 Ağustos Çarşamba akşamı TSİ 22.00’de Galaxy Unpacked etkinliği düzenliyor. Galaxy Watch 3’ün de bu etkinlik de gösterilmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER