Teknoloji

Galaxy Watch 3 için şimdiye kadarki en net sızıntı

galaxy watch 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un yeni akıllı saati Galaxy Watch 3 hakkındaki sızıntılar son zamanlarda iyiden iyiye artmış durumda. Bu sızıntılarda akıllı saatin kasasını ve arayüz tasarımını kısmen de olsa görmek mümkün olmuştu. Ancak bugün sızan fotoğraflar, Galaxy Watch 3’ü şimdiye kadarki en detaylı şekilde görmeyi sağlıyor.

Ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılan fotoğraflar, akıllı saatle ilgili geçmiş sızıntılarla örtüşüyor. Paslanmaz çelik kasaya sahip Galaxy Watch 3’ün ekran çerçevesinin dönüp dönmediği fotoğraflardan anlaşılmıyor. Ancak geçmiş sızıntıların büyük çoğunluğunda bu özelliğin varlığından bahsedilmişti.

Fotoğraflardaki Galaxy Watch 3’ün deri kayışı dikkat çekiyor. Fotoğrafların 45mm. versiyona ait olduğu da kadranın arka tarafını gösteren fotoğraf sayesinde anlaşılıyor. Burada 5 ATM’ye kadar suya dayanıklılık, Gorilla Glass DX cam, yerleşik GPS ve MIL-STD-810G dayanıklılık sertifikası gibi özellikleri de görmek mümkün oluyor.

Galaxy Watch 3’te 1 GB RAM, 8 GB dahili depolama alanı, kalp atış hızı ve kan basıncı monitörü, EKG sensörü, LTE bağlantısı ve Tizen OS işletim sistemi gibi özelliklerin bulunmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

1.4 inç ekranlı 45mm Galaxy Watch 340 mAh kapasiteli bir pille gelecek. 1.2 inç ekranlı 41mm modelin pil kapasitesinin ise 247 mAh olduğu konuşuluyor. Temmuz ayındaki duyuru tarihi yaklaştıkça Galaxy Watch 3 hakkında yeni haberler duymak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER