Teknoloji

Samsung Galaxy Watch 3’ü yanlışlıkla sızdırdı

galaxy watch 3

Samsung, merakla beklenen yeni akıllı saati Galaxy Watch 3 için hazırlanan destek sayfalarını Güney Kore’de yayın yapan internet sitesinde kısa süreliğine de olsa erişilir hâle getirdi. Bunun bir hata olduğu, sayfaların fazla zaman geçmeden yayından çekilmesiyle anlaşıldı.

Söz konusu sayfalar kullanıcılara pek fazla detay vermedi. Burada sadece akıllı saatin farklı versiyonlarının model numaralarını görmek mümkün oldu. Buna göre, SM-R840NZKAKOO/SM-R840NZSAKOO model numaraları 41mm versiyon için kullanılıyor. 45mm versiyon içinse SM-R850NZDAKOO/SM-R850NZSAKOO model numaraları tercih edilmiş. Saatin LTE versiyonlarının model numaraları ise SM-R845 ve SM-R855.

Galaxy Watch 3’ün kısa süre önce Tayland’ın telekomünikasyon sertifika kurulu NBTC’den onay alması sayesinde akıllı saate dair bazı detayları öğrenmek mümkün olmuştu. Gorilla Glass XD camla korunan akıllı saat, suyun altında 5 ATM basınca kadar çalışabilecek. MIL-STD 810G sertifikası da saatin askeri seviyede dayanıklı olduğunu gösteriyor.

Hem 41mm hem de 45mm versiyonlarda LTE uyumlu seçenekler sunulacak. Tüm modellerde GPS desteği de bulunacak. Galaxy Watch 3’te kalp atış hızı monitörünün bulunmasına kesin gözüyle bakılırken, akıllı saat ile tansiyon ölçümünün yapılabilme ihtimali de bir hayli yüksek görünüyor. Samsung’un saatin titanyum kaplamalı versiyonu sunması da beklentiler arasında yer alıyor.

Samsung’un 5 Ağustos’ta Galaxy Note 20 serisi ve Galaxy Fold 2 için düzenleyeceği tanıtım etkinliğinde Galaxy Watch 3 için resmi duyuruyu yapması da sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER