Manşetler

Galaxy S23 serisinin tanıtılacağı Samsung Unpacked etkinliği saat kaçta ve nasıl izlenir?

galaxy s23
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Bu yılın ilk Samsung Unpacked etkinliğinde, şirketin üç yeni Galaxy S23 telefonunu ve beş farklı yepyeni Galaxy Book dizüstü bilgisayarı tanıtması bekleniyor. Üstelik şirket bunları, Şubat 2020’den bu yana düzenlediği ilk yüz yüze Unpacked etkinliğinde duyuracak. Samsung Unpacked etkinliği ne zaman, saat kaçta ve internet üzerinden nasıl izlenir gibi soruların yanıtları haberimizde yer alıyor.

Samsung, 1 Şubat etkinliğini internet üzerinden canlı olarak yayınlayacak. Bu sayede yüz yüze etkinlikte bulunmayanlar da etkinlikte tanıtılan yeni cihazları anında görme ve tanıma imkanına sahip olacaklar.

Samsung Unpacked etkinliği ne zaman ve saat kaçta?

Samsung Unpacked etkinliği 1 Şubat Çarşamba akşamı Türkiye saatiyle 21.00‘de başlıyor.

Samsung Unpacked etkinliği nereden izlenir?

Başta Galaxy S23 serisi olmak üzere yeni cihazların tanıtılacağı etkinlik Samsung’un web sitesinde ve şirketin YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak. Ancak yukarıdaki video penceresi aracılığıyla etkinliği bu sayfa üzerinden de canlı olarak izleyebilirsiniz.

Bu arada etkinliği canlı olarak izleyemeyenler, daha sonra bant kaydını Samsung’un YouTube kanalında bulabilirler. Tabii ki, yeni Galaxy S23 ve Galaxy Book cihazlarıyla ilgili detayları da Teknoblog.com’da yayınlayacağımız haberlerle size aktaracağız.

İLGİLİ HABERLER