Teknoloji

Galaxy Tab S9 Ultra ve S9+’ın hızlı şarj desteği sertifikayla doğrulandı

galaxy tab s9 ultra

Samsung’un yeni tablet ailesini yaz aylarında düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde yeni katlanabilir telefonları Z Fold 5 ve Z Flip 5, Galaxy Watch 6 serisi ile birlikte tanıtması bekleniyor. Bu etkinliğin temmuz ayının sonlarında gerçekleştirilmesi öngörülüyor. Tanıtım tarihi yaklaştıkça yeni detaylar sızmaya devam ediyor. Bunların en yenisi, Galaxy Tab S9 Ultra ve Tab S9+ hakkında.

Samsung’un yeni tablet ailesinde Tab S9, Tab S9+ ve Tab S9 Ultra olmak üzere üç modele yer vereceği biliniyor. Ortaya çıkan TUV sertifikası, üç tabletin de varlığını doğruluyor. Buna ek olarak, her bir modelin de üç farklı versiyonunun kullanıcıların karşısına çıkacağı görülüyor.

Galaxy Tab S9+ versiyonları SM-X816B, SM-X810 ve SM-X816N model numaralarını taşıyor. Tab S9 Ultra içinse model numaraları SM-X916B, SM-X910 ve SM-X916N. Her iki tablette de ilk modeller 5G destekli versiyonları temsil ediyor. Ortadaki modeller küresel Wi-Fi versiyonları, sonuncular ise Güney Kore versiyonlarını gösteriyor.

Galaxy Tab S9 Ultra ve S9+’ın kutularından şarj adaptörü çıkacak mı?

TUV sertifikası, Galaxy Tab S9 Ultra ve S9+’ın kutularından 45W şarj destekli bir adaptörle çıkabileceğini gösteriyor. Bu da tabletlerin 45W şarj desteğine sahip olması ihtimalini kuvvetlendiriyor. Tab S8 Ultra ve S8+ modelleri de aynı şarj desteğine sahip. Ancak Samsung’un kutuya adaptör yerleştirmeme ihtimalini de göz ardı etmemek gerekiyor. Zira şirket telefonlarla birlikte şarj adaptörü sunmayı bırakmış durumda.

İLGİLİ HABERLER