Teknoloji

Samsung’un yeni tableti Galaxy Tab S9 Ultra’nın özellikleri test sonucuyla bir kez daha doğrulandı

galaxy tab s9 ultra

Samsung’un gelecek ay resmiyet kazanması beklenen amiral gemisi tableti Galaxy Tab S9 Ultra bir kez daha Geekbench’in benchmark testinden geçti. Bu testin daha yeni bir Geekbench sürümüyle gerçekleştirilmesi nedeniyle sonuçların tam anlamıyla karşılaştırılamayabileceği belirtiliyor.

Ana işlemci çekirdeğinin 3.36 GHz, dört büyük çekirdeğin 2.80 GHz ve üç küçük çekirdeğin de 2.02 GHz hızında çalıştığı belirtiliyor. Burada bahsedilen işlemcinin Galaxy cihazlar için optimize edilen Snapdragon 8 Gen 2 olduğunu tahmin etmek pek zor değil.

Tab S9 Ultra’nın orta seviye konfigürasyonunun Geekbench’in benchmark testinden geçtiği tahmin ediliyor. Samsung’un telefon için 8, 12 ve 16 GB RAM seçenekleri sunması bekleniyor. Daha önce telefonun 8 GB versiyonu görülmüştü. Bu testte 12 GB versiyonun kullanılmış olması muhtemel görünürken, en üst seçenekte 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanı bulunuyor.

Galaxy Tab S9 Ultra hangi özelliklerle gelecek?

Samsung yeni tabletini gizli tutmaya çalışsa da, bunda pek başarılı olamamış gibi görünüyor. Sızıntılar sayesinde Tab S9 ailesinin üyeleriyle ilgili pek çok detay görülmüş durumda.

Galaxy Tab S9 Ultra’nın 14.6 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranla gelmesi bekleniyor. Bu ekranın üstündeki çentiğin iki ön kameraya ev sahipliği yapacağı belirtiliyor. 45W şarj destekli 11200 mAh kapasiteli pil de Samsung’un telefonunun özellikleri arasında sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER