Teknoloji

Galaxy Tab S9 serisinin tanıtım görselleri sızdı

galaxy tab s9

Samsung Galaxy Tab S9 serisi tabletlerin temmuz ayının son haftasında katlanabilir telefonlar Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 ile birlikte tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İnternete sızan tanıtım görselleri, Samsung’un yeni tabletlerinin tasarımı konusunda biraz daha net fikir edinmeye yardımcı oluyor.

Görsellerde serinin üç üyesini de görmek mümkün oluyor. Samsung pazarlama materyallerinde özellikle suya dayanıklılık konusuna vurgu yapmayı ihmal etmiyor. Daha önceki dedikodulara göre, serinin tüm üyeleri IP67 suya dayanıklılık sertifikasına sahip olacak. Bir diğer görselde ise Tab S9, yeni Galaxy Watch 5 ve Z Flip 5 ile birlikte görünüyor.

Samsung’un yeni tabletlerinin tamamı Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle gelecek. Bu işlemciye eşlik edecek RAM seçenekleri Ultra’da 16 GB’a kadar uzanacak. Dahili depolama alanı içinse maksimum seçenek 512 GB olacak.

galaxy tab s9

Galaxy Tab S9 serisinde maksimum ekran büyüklüğü 14.6 inç olacak

Samsung Galaxy Tab S9 serisinde maksimum ekran büyüklüğünün 14.6 inç olması bekleniyor. Tab S9 Ultra’da 120 Hz 14.6 inç ekranın üstünde 13 megapiksel çözünürlüklü iki kameranın yer alacağı söyleniyor. 45W şarj hızına sahip 11200 mAh pil de tabletlerin özellikleri arasında sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER