Fırsatlar

Galaxy Tab S9 FE+’yi de içeren çeşitli Samsung tabletlerinde Amazon indirimi var

galaxy tab s9 fe+

Son günlerde Amazon.com.tr’de Samsung tabletlerde indirimler var. İndirimde olan tabletlerden bir tanesi de, 2023 sonbaharında piyasaya çıkan Samsung Galaxy Tab S9 FE+ oldu. Amazon.com.tr, bu tabletin iki farklı rengini 12.499 TL’ye satıyor.

Samsung Galaxy Tab S9 FE+ özellikleri

Samsung Galaxy Tab S9 FE+, kutudan çıkan S Pen ile not almanın, çizim yapmanın ve yaratıcılığınızı serbest bırakmanın keyfini kesintisiz sürdürme imkanı sağlıyor. Kalem, dört trend rengi ve manyetik yapısı ile hem fonksiyonel hem de şık bir aksesuar olarak karşınızda. S Pen Creator Edition ile uyumlu olan bu cihaz, yaratıcı fikirlerinizi gerçeğe dönüştürmek için ideal bir ortam sağlıyor.

12,4 inçlik geniş ekranı, yüksek çözünürlük kalitesiyle her görüntüyü canlı ve detaylı bir biçimde yansıtıyor. DCI-P3 renk gamının sunduğu geniş renk yelpazesi, özellikle geliştirilmiş ekran parlaklığı sayesinde, izlediğiniz içeriklere daha önce hiç olmadığı kadar gerçekçilik katıyor. Gerek sinema filmi gerekse profesyonel bir sunum olsun, Tab S9 FE+ her zaman size olağanüstü bir görsel deneyim sunuyor.

Sosyal medyada gezinirken, en sevdiğiniz diziyi izlerken ya da en yeni oyunları deneyimlerken, 90 Hz’ye kadar çıkan uyarlanabilir yenileme hızıyla birlikte Tab S9 FE+’nın sunduğu akıcı görüntüler sizi bambaşka bir dünyaya davet ediyor. Ekran, hareketin hızına bağlı olarak yenileme hızını otomatik olarak ayarlayarak kusursuz bir ekrana sahip olmanızı sağlıyor.

Samsung, Vision Booster teknolojisi ile dış mekanlarda bile mükemmel ekran görünürlüğü vadediyor. Göz kamaştıran güneş ışığında bile otomatik parlaklık ayarı yapan akıllı açık hava algoritması ve artırılmış kontrast özellikleriyle Galaxy Tab S9 FE+ her koşulda net ve canlı bir ekran deneyimi sunuyor.

Ayrıca, Tab S9 FE+’nın özel ekran tasarımı, saatlerce tabletinizde vakit geçirseniz bile göz yorgunluğunu azaltmak için düşük mavi ışık yayımı sağlıyor. Böylece uzun süreli kullanımlarınızda göz sağlığınız korunurken, keyfinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Şık ve sağlam tasarımı, güçlü metal çerçevesi ve IP68 su ve toza dayanıklılık derecesiyle Tab S9 FE+, en zorlu günlük koşullarınızda dahi size eşlik etme vaadiyle beraber geliyor. Exynos 1380 çip seti ile donatılan cihaz, çoklu görevleri, içerik oynatmayı ve oyunları sorunsuz bir biçimde yerine getirmenize olanak tanırken, 128 GB dahili depolama alanı ile ihtiyaç duyduğunuz tüm veriler için yeterli alana ve microSD kart ile genişletme seçeneğine sahip oluyor. Samsung Galaxy Tab S9 FE+, hayatınızın her alanında size üstün performans ve konfor sunuyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER