Teknoloji

Galaxy Tab S9 FE+’ın pil kapasitesi ortaya çıktı

galaxy tab s9 fe

Samsung çok yakında Galaxy Tab S9 FE tablet ikilisini gözler önüne çıkaracak. Yeni tabletler için bekleyiş devam ederken, Galaxy Tab S9 FE+ modeli hakkında önemli bir bilgi daha paylaşıldı. Tayland’ın telekomünikasyon düzenleyici kurumu NBTC’nin kayıtlarına göre, tablete ihtiyaç duyduğu enerjiyi 9800 mAh kapasiteli pili verecek. Bu kapasitenin serinin bir önceki 12.4 inç ekranlı modelindeki pilin kapasitesine kıyasla biraz daha az olduğunu belirtmek gerekiyor.

Samsung’un yeni tabletinin dört farklı renk seçeneğiyle geleceği de kısa süre önce görülmüştü. Bu renk seçenekleri Nane Yeşili, Lavanta, Gri ve Gümüş olacak.

Tabletin 45W şarj desteğiyle geleceği de sızıntının gösterdikleri arasında bulunuyor. Ancak Samsung’un tabletin kutusuna adaptör yerleştirmesine pek ihtimal verilmiyor. Güney Koreli şirket Galaxy Tab S7 FE’yi 15W şarj adaptörüyle satsa da, o günden bu yana teknoloji dünyasında şarj adaptörleri konusunda pek çok şeyin değiştiğini belirtmek gerekiyor.

Galaxy Tab S9 FE+ altı farklı model numarasıyla sertifika aldı

Tablet, Güney Kore’de altı farklı model numarasıyla sertifika almış durumda. Bunların Wi-Fi ve Wi-Fi + 5G versiyonlar için olduğu bilinse de, aynı zamanda pil kapasitesini ve şarj hızını doğruluyor.

Galaxy Tab S9 FE+ ve Tab S9 FE’nin çıkışı giderek yaklaşıyor gibi görünüyor. Ancak Samsung’un sessizliğini koruması, bu tabletlerin tanıtım tarihi konusunda net bir şey söylemeyi zorlaştırıyor.

İLGİLİ HABERLER