Teknoloji

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+’ın Avrupa fiyatları sızdırıldı

galaxy tab s9 fe

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ tabletlerin yakında resmiyet kazanması bekleniyor. Daha önceki sızıntılar, tabletlerin Hindistan fiyatlarının Galaxy Tab S9 serisinin diğer üyelerininkine yakın olacağını göstermişti. Yeni bir sızıntı, Avrupa için de benzer bir durumun geçerli olacağını gösteriyor.

Tab S9 FE, 11 inç büyüklüğünde bir ekranla gelecek. Bu tabletin 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip versiyonu Avrupa’da 549.99 avro karşılığında satılacak. 12.4 inç ekranlı Tab S9 FE+’ın 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip versiyonunun fiyat etiketinde ise 749.99 avro yazacak.

Fiyatların vergiler nedeniyle ülkeden ülkeye değişiklik gösterebileceğini belirtmekte fayda var. Bunların başlangıç fiyatları olduğunu ve satıcıların kendi fiyatlarını seçebileceğini de hatırlatalım. Başlangıç versiyonunun 550 avroluk fiyatının Hindistan’daki başlangıç fiyatına yakın olduğu da göze çarpıyor.

Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ Exynos 1380 ile gelecek

Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+, Tab S9 serisindeki diğer tabletler için uygun fiyatlı alternatifler niteliğinde. Her iki tablet de Exynos 1380 işlemciyle gelecek. Bu işlemcinin Galaxy Tab S9 serisinin diğer üyelerindeki Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 kadar güçlü olmadığını belirtelim. Tabletin destek sayfasını Samsung’un internet sitesinde görmek mümkün olsa da, resmi tanıtım tarihi konusunda henüz bir açıklama gelmiş değil.

İLGİLİ HABERLER