FırsatlarManşetler

Galaxy Tab S9 FE+ 128 GB Amazon’da 2.100 TL’lik fiyat avantajıyla satışta

galaxy tab s9 fe+

Samsung’un ekim ayının hemen başında tanıttığı Galaxy Tab S9 FE tablet ikilisi içinde büyük ekranlı olan Tab S9 FE+, Amazon.com.tr’de Gülümseten Kasım fırsatları kapsamında 2.100 TL’lik bir fiyat avantajıyla satılıyor. Samsung Shop Online’a baktığımızda, 128 GB Galaxy Tab S9 FE+ fiyatını 14.999 TL olarak görüyoruz. Amazon.com.tr’de ise aynı kapasitedeki model 12.899 TL’ye satılıyor.

Galaxy Tab S9 FE+ özellikleri

Samsung Galaxy Tab S9 FE+ yeni nesil bir tablet deneyimini yansıtan şık ve güçlü bir cihaz olarak göze çarpıyor. Bu 12.4 inçlik dev ekran, Android işletim sistemiyle birlikte mükemmel bir görüntüleme kalitesi ve güçlü bir performans sunuyor. Koyu gri renk seçeneği ile şık bir görünüme sahip olan tablet, günlük kullanımınızda sizi stilden ödün vermeye zorlamıyor.

Tabletin en büyük yeniliklerinden biri, suya ve toza karşı dayanıklılığı. IP68 derecelendirmesine sahip Tab S9 FE+, yanınıza alacağınız her yerde güvenle kullanabileceğiniz bir cihaz. Ayrıca, cihaz ile birlikte verilen ve yeniden tasarlanmış olan S Pen, yaratıcılığınızı serbest bırakmanız için ideal bir araçtır. Manyetik özelliği sayesinde tabletinize kolayca yapışan S Pen, gerek not alırken gerekse çizim yaparken eşsiz bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Samsung, Tab S9 FE+ ile görüntüleme deneyimini üst seviyeye çıkartıyor. Yüksek çözünürlüklü 12.4 inç ekran, DCI-P3 renk gamı sayesinde canlı ve geniş bir renk yelpazesi ile göz alıcı detaylar sunarken, 90 Hz’ye kadar uyarlanabilir yenileme hızı, sürekli akıcı ve gerçekçi bir görüntü sağlıyor. Bu, özellikle multimedya içeriklerinin tadını çıkaranlar için büyük bir avantaj.

Tab S9 FE+’nın Vision Booster özelliği, güneşin altında bile mükemmel bir okunabilirlik sunuyor. Açık hava algoritması, parlaklık koşullarını algılayarak ekranı otomatik olarak ayarlar, böylece stüdyodan dış mekâna geçişlerinizde bile mükemmel bir görüntüleme deneyimine devam edebilirsiniz. Ve düşük mavi ışık salımı ile uzun saatler boyu rahatsızlık duymadan içerik tüketmenize olanak tanır, göz sağlığınızı korur.

Dayanıklılık ön planda tutularak tasarlanmış metal çerçeve, cihazın sağlamlığını artırırken, yine IP68 dereceli S Pen’in dayanıklılığı her yaşam koşuluna uyum sağlıyor. Böylelikle en zorlu günlerde bile, Tab S9 FE+ güvenle kullanılabilecek bir arkadaşınız haline geliyor.

Performans söz konusu olduğunda ise, Samsung, yüksek performanslı Exynos 1380 çip setini tercih etmiş, bu da tabletin çoklu görevler, içerik oynatma ve oyun oynamada kesintisiz ve hızlı bir deneyim vaat ediyor. 128 GB dahili depolama alanına sahip olan cihaz, microSD kart desteği ile daha fazla depolama ihtiyacınız olduğunda genişletilebilir bir hafıza sunuyor. Samsung Galaxy Tab S9 FE+, tablet ihtiyaçlarınıza cevap verirken göz kamaştırıcı özellikleriyle ön plana çıkıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER