Teknoloji

Galaxy Tab S8 Ultra canlı fotoğraflarda görüldü

galaxy tab s8 ultra

Samsung Galaxy S22 serisi 9 Şubat’ta gerçekleştirilecek etkinlikte gözler önüne çıkacak. Bu etkinlikte Galaxy Tab S8 serisi tabletlerin tanıtılmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Tablet serisinin amiral gemisi olması beklenen Galaxy Tab S8 Ultra, yeni bir sızıntıda kendisini bir kez daha gösterdi.

Sızan fotoğrafların bir mağazada çekildiği kolaylıkla anlaşılıyor. Galaxy Tab S8 Ultra’nın yanında başka tabletler de görülüyor. Buna ek olarak, tabletin hemen altındaki bilgi kartında da Tab S8 Ultra ismi yer alıyor.

Paylaşılan görsellerde Tab S8 Ultra’nın çentikli ekranı hemen göze çarpıyor. Görsellerden birinde tabletin ekranında S22 veya S22 Plus’ın kamera modülü görülüyor. İki telefonun kamera modüllerinin tasarımı aynı olduğu için net bir tahminde bulunmak zorlaşıyor.

Tab S8 Ultra’ya ait görsellerle birlikte S22 Ultra’nın kutusuna ait bir fotoğraf da internete sızdı. Kutuya bakınca telefonun tasarımı konusunda bir fikir edinmek mümkün olmuyor. Kutunun üzerinde büyükçe yazılmış ve iç içe geçmiş “S22” ismi ve “Galaxy S22 Ultra” ismi yer alıyor.

Galaxy S22, S22 Plus, S22 Ultra, Tab S8, Tab S8 Plus ve Tab S8 Ultra hakkındaki tüm detaylar, 9 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilecek tasarımla birlikte gün yüzüne çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER