Teknoloji

Galaxy Tab S8 ismi Samsung’un internet sitesinde görüldü

Samsung Galaxy Tab S7 serisini 2020’nin ağustos ayında duyurmuştu. Ancak bu serinin takipçisi tahmin edilenden biraz daha erken bir tarihte gün yüzüne çıkacak gibi görünüyor. Galaxy Tab S8 ismi, Samsung’un İrlanda sitesindeki bir destek sayfasında kendisini gösterdi.

Burada tabletin Enterprise Edition olarak tanımlanan versiyonu görülüyor. Sayfada yer alan bilgilere göre, tablette nano SIM kart ve microSD kart yuvası bulunuyor. MicroSD kart desteğiyle tabletin depolama alanının üstüne 1 TB daha eklenebileceği belirtiliyor.

Destek sayfasında Galaxy Tab S7 Enterprise Edition görülmüyor. Bu da ortada bir hata olabileceği ihtimalini akıllara getiriyor. Ancak Galaxy Tab S7 serisinin çıkışının üzerinden 6 ay geçmiş durumda. Bu da yeni bir serinin çok uzak olmayabileceğini düşündürüyor.

Samsung’un Enterprise Edition cihazları genellikle farklı dağıtım kanalları üzerinden iş ortaklarına satılıyor. Ancak küçük işletme sahibi son kullanıcılar da bu tabletleri alabiliyor. Galaxy Tab S8 için de bu durumun geçerli olması bekleniyor. Enterprise Edition’da dört yıl boyunca güvenlik güncellemesi, bir yıl Samsung Knox, geliştirilmiş destek ve koruma gibi özellikler sunuluyor.

İLGİLİ HABERLER