Teknoloji

Galaxy Tab S7 serisi Google Play Console’da görüldü

galaxy tab s7
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un gelecek hafta gerçekleştireceği Galaxy Unpacked etkinliğinde iki yeni tableti tanıtmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Galaxy Tab S7 ve S7 Plus isimli tabletlerin teknik özellikleri daha önce ortaya çıkmıştı. Son olarak bu iki tablet de Google Play Console’da görünürken, bazı donanım detayları da doğrulandı.

Buna ek olarak, ünlü duyumcu Evan Blass da Samsung’un yeni tabletlerinin bazı resmi fotoğraflarını paylaştı. Bu fotoğraflar da daha önce konuşulan ince ekran çerçevesi, yenilenen S Pen ve parmak izi tarayıcısının ekranın içine yerleştirilmesi gibi özellikler ve değişiklikler için bir tür doğrulama işlevini yerine getiriyor.

Tab S7 serisinde Wi-Fi ile Wi-Fi + LTE modeller bulunacak. Ancak Tab S7 Plus için 5G uyumlu ekstra bir seçeneğin sunulması ve bu modelin 5G şebekesinin faaliyete geçtiği ülkelerde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Google Play Console kayıtlarına göre, Samsung’un yeni tabletlerinin kalbinde Qualcomm Snapdragon 865 Plus işlemci olacak. Bu işlemciye 6 veya 8 GB RAM eşlik edecek. Tab S7 2560 x 1600 piksel çözünürlük, Tab S7 Plus’ta ise 2800 x 1752 piksel çözünürlüklü ekranlar bulunacak.

Galaxy Tab S7 serisinin üyelerinin fiyat ve çıkış tarihi bilgilerini öğrenmek içinse gelecek haftaya kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER