Teknoloji

Galaxy Tab S7 Plus tabletin özellikleri ortaya çıktı

galaxy tab s7 plus

Samsung’un Galaxy Tab S7 ve S7 Plus tabletlerini yakında resmen duyurması bekleniyor. Ancak iki tablete dair pek çok detay şimdiden biliniyor. Seriyle ilgili sızıntıların en yenisi, Galaxy Tab S7 Plus’ın teknik özelliklerini ortaya koyuyor.

SamMobile sitesinin haberine göre, S7 Plus’ın kalbinde Qualcomm Snapdragon 865 Plus işlemci bulunuyor. Tabletin 5G versiyonunun sub-6GHz 5G şebekeleri de destekleyeceği belirtiliyor. 12.4 inç büyüklüğündeki Super AMOLED ekranın 2800 x 1752 piksel çözünürlüğe sahip olduğu ve bu ekranın, tahmin edilebileceği gibi, S Pen’i desteklediği de haberin ortaya koydukları arasında yer alıyor.

Tablette Snapdragon 865 Plus’a 6 veya 8 GB RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 128 ve 256 GB olarak sıralanıyor. Samsung’un 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ve 8 GB RAM ile 256 GB şeklinde yapılandırma seçenekleri sunması öngörülüyor.

Daha önceki sızıntılarda tabletin 10090 mAh kapasiteli pille geleceği iddia edilmişti. Son sızıntı da bunu doğrularken, başka müjdeler de veriyor. Tabletin USB PD standardıyla 45W hızlı şarj desteğine sahip olacağı, bunun Danimarka’daki sertifika veri tabanında görüldüğü ifade edildi.

Galaxy Tab S7 Plus’ta 13 ve 5 megapiksel arka kameralar bulunacak. Tabletin önünde ise 8 megapiksel kamera yer alacak. Tablette Android 10’u One UI 2.5 kullanıcı arayüzü tamamlayacak.

Habere göre, Galaxy Tab S7 Plus ekranın içine yerleştirilmiş bir parmak izi tarayıcısıyla gelecek. Bu tarayıcının optik mi yoksa ultrasonik bir çözüm mü olacağı ise şu an için bilinmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER