Teknoloji

Galaxy Tab S7 Plus sızıntısı pil kapasitesini gösteriyor

samsung galaxy tab s7 plus

Samsung’un yeni Galaxy Tab S7 serisine dair söylenti ve sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Yeni tabletlerin 5 Ağustos’ta Note 20 serisi ve yeni katlanabilir telefonlarla birlikte tanıtılabileceği belirtiliyor. Bu konuda kesin bir şey söylemek mümkün olmasa da, seriye dair sızıntılara da sürekli olarak yenileri ekleniyor. Bu sızıntıların en yenisi, Samsung Galaxy Tab S7 Plus modelinin pil kapasitesini gözler önüne seriyor.

Galaxy Tab S7 Plus’ın pili hem TUV Rheinland hem de Safety Korea kurumları tarafından onaylandı. Onay belgesi, 9800 mAh ana kapasiteyi ve 10090 mAh tipik şarj kapasitesini gösteriyor. Tabletle ilgili daha önceki sızıntılarda da benzer kapasite iddiaları gündeme gelmişti. Galaxy Tab S7 Plus’ın pilini gösteren fotoğraflar da onay sertifikaları ile birlikte ortaya çıktı.

Galaxy Tab S7 serisine dair haber ve sızıntılar bir süre önce etrafta dolaşmaya başlamıştı. Bu sızıntılarda serinin tasarımını gösteren CAD taslakları da bulunuyor. Böylelikle tabletin tasarımı konusunda şimdiden fikir edinmek mümkün olmuştu. Taslak tasarımı, Samsung’un geçtiğimiz yıl çıkan Galaxy Tab S6’dan pek uzaklaşmadığını göstermişti.

Tab S7 ve Tab S7 Plus arasındaki fark, tahmin edilebileceği üzere, boyuttan kaynaklanıyor. Tab S7’de 11 inç olacağı söylenen ekran büyüklüğünün Tab S7 Plus’ta 12.3 veya 12.4 inçe çıkması bekleniyor. Her iki panelin de 120Hz yenileme hızına sahip olması öngörülüyor.

Qualcomm Snapdragon 865 işlemci ve 5G desteği iki tabletin ortak özellikleri arasında sayılıyor. Bellek seçenekleri konusunda ise arada farkların bulunabileceği belirtiliyor. Galaxy Tab S7 ve S7 Plus, ekran dışında pil kapasitesinde de birbirlerinden ayrılacak. Galaxy Tab S7’nin ihtiyaç duyduğu enerjiyi 7760 mAh kapasiteli pilden alacağı söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER