Teknoloji

Galaxy Tab S7 Plus’ın resmi duvar kağıtları ortaya çıktı

galaxy tab s7 plus

Samsung Galaxy Tab S7 ve S7 Plus tabletler birkaç hafta içinde resmen gözler önüne çıkacak. Büyük ihtimalle Samsung’un 5 Ağustos’ta gerçekleştirilecek etkinliğinde yapılacak duyuru için geri sayım sürerken, S7 Plus’a ait olduğu belirtilen resmi duvar kağıtları ortaya çıktı.

Samsung’un yeni amiral gemisi Android tableti için soyut tasarıma sahip renkli duvar kağıtları tasarladığı görülüyor. SamMobile sitesi tarafından paylaşılan 12 duvar kağıdının da tasarımı aynı. Ancak bu duvar kağıtlarının renk şemalarının farklı olduğu görülüyor.

Söz konusu duvar kağıtlarını yüksek çözünürlüklü şekilde indirmek için buraya tıklayabilirsiniz. Hemen aşağıda ise bu duvar kağıtlarından bazı örnekler yer alıyor.

Galaxy Tab S7 serisi hakkındaki sızıntılar bir süredir devam ediyor. Bu sızıntılar sayesinde iki modele dair pek çok detay ortaya çıkmış durumda. Tab S7’de 11, Tab S7 Plus’ta ise 12.4 inç büyüklüğünde bir ekranın yer alacağı şimdiden biliniyor. Bu AMOLED panellerin 120Hz yenileme hızına sahip olacağı belirtilirken, S Pen desteği de tabletlerin özellikleri arasında yer alıyor.

Galaxy Tab S7 ve S7 Plus kutularından Android 10 işletim sistemiyle çıkacak. Bu işletim sistemini Samsung One UI 2.5 kullanıcı arayüzü tamamlayacak. Her iki modelde de Qualcomm Snapdragon 865 Plus işlemci yer alacak. Buna eşlik edecek bellek kapasitesi seçenekleri 8 GB’ye, dahili depolama alanı seçenekleri ise 256 GB’ye kadar uzanacak.

İLGİLİ HABERLER