Teknoloji

Galaxy Tab S7 Lite sertifikası hızlı şarjın ipucunu veriyor

galaxy tab s7 lite

Samsung Galaxy Tab S7 Lite tabletle ilgili sızıntılar son zamanlarda artmış durumda. Wi-Fi, 4G ve 5G versiyonlarıyla kullanıcıların karşısına çıkması beklenen tabletin renk seçenekleri kısa süre önce görülmüştü. Yeni bir sızıntı, Tab S7 Lite’a dair yeni bilgileri görmeyi sağlıyor.

Tabletin Wi-Fi ve LTE versiyonları, Çin’in sertifika kurumlarından 3C tarafından onaylandı. Bu sertifika, tablette 44W şarj desteğinin sunulacağını gösteriyor.

Ancak bu durum tabletin kutusundan 44W şarj adaptörü çıkacağı anlamına gelmiyor. Tabletin kutusunda 15W şarj adaptörünün bulunacağı belirtiliyor. 5G versiyonda farklı bir durum olabileceği söylense de, henüz bu konuda somut bir işaret verilmiş değil.

Samsung’dan Tab S7 Lite ile ilgili olarak resmi bir açıklama gelmedi. Ancak tabletin 5G versiyonuna ait olduğu söylenen görseller çift arka kamera, kenar çerçevesine yerleştirilmiş ön kamera ve USB-C girişi gibi özellikleri göstermişti.

Samsung Galaxy Tab S7 Lite 5G, Geekbench’in benchmark testinden de geçti. Akıllı telefonun kalbinde bulunan Snapdragon 750G işlemciye 4 GB RAM’in eşlik edeceği ve telefonun Android 11 işletim sistemiyle geleceği testin gösterdikleri arasında bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER