Teknoloji

Galaxy Tab S7 Lite pembe rengiyle görüldü

galaxy tab s7 lite
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy Tab S7 Lite tabletin yakında 4G, 5G ve Wi-Fi versiyonlarıyla kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. Tab S7 Lite’ın 5G versiyonunu siyah rengiyle gösteren görseller geçtiğimiz ay internete sızmıştı.

Şimdi de tabletin pembe rengiyle görüldüğü resimler ortaya çıktı. Bu resimlerde S Pen kalem ve Book Cover kılıfın da pembe renkte olması göze çarpıyor.

Görseller Book Cover kılıfta S Pen’i yerleştirmek için iki yuvanın olduğunu gösteriyor. Bunlardan biri kılıfın iç kapağında, diğeri ise arka kapakta kameraların hemen altında yer alıyor.

Tabletin güç butonunun ve ses kontrol tuşlarının sağ kenara yerleştirildiği görülürken, USB-C girişi ve hoparlör ızgarası da alt kenarda bulunuyor. Ekranın sağ çerçevesinde tabletin ön kamerasını görmek de mümkün oluyor.

Tab S7 Lite’ın renk seçenekleri siyah ve pembeyle sınırlı kalmayacağa benziyor. Sızan resimlerden birisi tabletin en az beş renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacağını gösteriyor.

galaxy tab s7 liteTab S7 Lite konusunda Samsung’dan henüz yeni bir işaret gelmiş değil. Ancak ünlü duyumcu Roland Quandt’a göre, böyle bir tablet çıkmayacak. Quandt tabletin Galaxy Tab S7 Plus Lite ismiyle resmiyet kazanacağını iddia ediyor.

İLGİLİ HABERLER