Teknoloji

Galaxy Tab S7’nin ekranı hakkında dikkat çekici sızıntı

galaxy tab s7

Samsung’un 5 Ağustos’ta düzenleyeceği etkinlikte tanıtacağı ürünler hakkındaki pek çok detay şimdiden biliniyor ve sızıntılara da yenileri eklenmeye devam ediyor. Bunların en yenisi, Samsung’un yeni tablet serisi Galaxy Tab S7 ile ilgili.

Samsung’un bu seride standart Tab S7 ve S7 Plus olmak üzere iki model sunacağı biliniyor. Güney Koreli şirketin 11 inç ekranlı Tab S7’de AMOLED yerine LCD bir ekran paneli tercih edeceği söyleniyor. 12.4 inç Tab S7 Plus ise yine daha önce söylendiği gibi AMOLED ekranla kullanıcıların karşısına çıkacak.

Tab S7 ile Tab S7 Plus arasındaki farklar bununla sınırlı kalmayacak. S7 Plus’ta ekranın içine entegre edilecek parmak izi tarayıcısının S7’de tabletin kenarına yerleştirileceği de konuşulanlar arasında yer alıyor.

Tab S7 serisinin üyeleri performans konusunda aynı çizgide duracak gibi görünüyor. Her iki modelin de kalbinde Qualcomm Snapdragon 865 Plus’ın bulunması bekleniyor. İki tabletin de 5G versiyonlarının bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Minimum 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanıyla gelmesi beklenen tabletlerde 13 ve 5 megapiksel arka kameraların bulunması, S Pen desteğinin sunulması da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Her iki modelin de kablosuz DeX özelliğini desteklemesi bekleniyor. Bu da Samsung’un Galaxy Tab’i dizüstü bilgisayara dönüştürme hedefine biraz daha yaklaştığını işaret ediyor.

Sızan görseller, tabletin tasarımında belirgin bir değişikliğin olmayacağını gösteriyor. Her iki model de düz metal kenarlar ve düz ekranlarla kullanıcıların karşısına çıkacak.

Galaxy Tab S7 serisinin üyeleri için ne kadar ödemek gerekeceği şu an için bilinmiyor. Fiyat ve çıkış tarihi gibi bilgileri duymak için 5 Ağustos’taki Unpacked etkinliğini beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER