Teknoloji

Samsung Galaxy Tab S7 ile 5G desteğinin kapsama alanını genişletecek

samsung galaxy tab s6 5g s7

Samsung’un yeni tableti Galaxy Tab S7 hakkındaki haberler bir süre önce gündeme gelmişti. Güney Koreli şirketin tablet için 11 ve 12.4 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutu seçeneği sunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Galaxy Club sitesinde yer alan habere göre, her iki ekran boyutu seçeneğinde de tabletle birlikte S Pen kalem de sunulacak.

Samsung, Galaxy Tab S6’nın 5G uyumlu versiyonunu sadece ana vatanı Güney Kore’de piyasaya sürmüştü. Galaxy Tab S7’de ise 5G desteğinin kapsamının genişlemesi bekleniyor. Şirketin Avrupa’da ve ABD’de de tabletin 5G uyumlu versiyonlarını piyasaya süreceği belirtiliyor.

Samsung’un yeni tableti için farklı bir isim seçebileceği de iddialar arasında yer alıyor. Şirketin “Galaxy Tab S20” ismini tercih edebileceği belirtilirken; bu iddia, Galaxy S20 serisiyle uyumluluğu nedeniyle kulağa mantıklı geliyor. Samsung’un Note serisinde de Note 20 ismine geçiş yapması yönünde oldukça kuvvetli bir beklenti var.

Samsung Galaxy Tab S7 veya S20 tanıtımı içinse oklar yaz aylarını işaret ediyor. Şirketin temmuz veya ağustos ayında yeni Galaxy Note serisi telefonlarıyla birlikte yeni tabletini de tanıtması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER