Teknoloji

2024 model Galaxy Tab S6 Lite’ın renk seçeneklerinden birisi daha ortaya çıktı

Galaxy Tab S6 Lite 2024

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) tablet hakkındaki sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu sızıntıların en yenisi, tabletle birlikte renk kataloguna eklenecek yeni bir seçeneği gösteriyor.

91Mobiles sitesinin haberine göre, tablet şimdiden bazı resmi listelerde görüntülenmiş durumda. Bu listelerin daha sonradan kaldırıldığı belirtilse de, tablete ait görsellerin internete sızdırılmasının önüne geçilemedi.

Daha önceki sızıntılarda 2024 model Tab S6 Lite siyah ve pembe renk seçenekleriyle görülmüştü. Yeni sızıntı ise açık yeşil renk seçeneğini gösteriyor. Samsung bu seçeneği “Mint” (nane) adıyla sunmaya hazırlanırken, görsellerde aynı renkte bir S Pen’in de olması dikkat çekiyor.

galaxy tab s6 lite

Daha önceki sızıntılara göre, 2024 model Tab S6 Lite, 2022’de çıkan versiyona bir hayli benzer olacak. Bu da 10.4 inç LCD ekran, 8 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera ve 7040 mAh pil gibi özelliklerin kullanıcıları bekleyeceği anlamına geliyor.

Galaxy Tab S6 Lite (2024), Exynos 1280 işlemciyle gelecek

İşlemci tarafında ise tahmin edildiği gibi bir değişiklik olacak. Samsung’un Qualcomm Snapdragon 720G işlemciyi Exynos 1280 ile değiştirmesi bekleniyor.

Samsung’dan 2024 model Galaxy Tab S6 Lite’ın çıkış tarihi konusunda henüz bir açıklama gelmiş değil. Ancak artan sızıntılar, beklenen duyurunun çok uzak olmadığını gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER