Teknoloji

Galaxy Tab S6 fotoğrafları ilginç tercihleri gösteriyor

galaxy tab s6

Samsung‘un yeni tableti Galaxy Tab S6 hakkındaki dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyor. Şimdiye kadar konuşulanlar Tab S6 konusunda büyük bir heyecan uyandırabilmiş değil. İnternete sızan ve tabletin tasarımını gözler önüne seren fotoğraflar da bu durumu değiştiremiyor. Yine de, bu durum fotoğraflarda ilginç noktaların olmadığı anlamına gelmiyor.

Fotoğraflara bakıldığında, Galaxy Tab S6’yı rakip tabletlerden ayıracak bazı noktalar göze çarpıyor. Bu noktalardan ilki, çift arka kamera oluyor. Çift arka kameranın teknik özellikleri şu an için bilinmiyor. Kalite konusunda bir şey söylemek mümkün olmasa da, akıllara “Tablette çift arka kameraya gerek var mı?” sorusu geliyor.

Samsung Galaxy Tab S6’nın arka panelinde küçük, ancak dikkat çekici başka bir detay daha mevcut. Kameranın biraz altında, S Pen’in manyetik olarak yerleştirilebileceği bir yuva yer alıyor. Bu yuva kalemin kullanışlılığını artırmak için önemli bir faktör gibi görünse de, başka dezavantajları da beraberinde getiriyor.

S Pen yuvadan çıkarıldığında, Galaxy Tab S6’nın arka panelinde çirkin bir boşluk varmış gibi görünüyor. S Pen yuvada olduğu zaman ise Galaxy Tab S6’nın düz yüzeylerde sabit biçimde durması zorlaşacağa benziyor. Bu yuva estetik bakımından göz tırmalasa da, S Pen’i kullanmayı ve saklamayı kolaylaştırabilir.

Galaxy Tab S6 ile S Pen daha yetenekli hâle gelebilir

Yuvanın S Pen’i şarj etmek için kullanılıp kullanılmayacağı henüz bilinmiyor. Ancak şarj desteğinin bulunması durumunda S Pen’in, tıpkı Note 9‘da olduğu gibi, farklı uygulamalarda bir tür uzaktan kumanda olarak kullanılabilmesi mümkün hâle gelebilir. Bu tarz bir destek de Samsung Galaxy Tab S6 için güçlü bir satış noktası olabilir.

İLGİLİ HABERLER