Teknoloji

Galaxy Tab S3 kullanım kılavuzu opsiyonel S Pen desteğini gösteriyor

google assistant
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

galaxy tab s3Samsung’un 2017 Mobil Dünya Kongresi’ndeki (MWC 2017) etkinliğinin yıldızının Galaxy S8 olması bekleniyordu. Ancak Samsung’un yeni amiral gemisinin gerçek galası, MWC 2017’den yaklaşık bir ay sonra yapılacak. Şirket, Galaxy S8’i büyük ihtimalle sadece 60 saniyelik bir videoda gösterecek. Galaxy S8’in boşalttığı assolist koltuğuna ise Samsung’un yeni tableti Galaxy Tab S3 oturacak.

Tab S3 ile ilgili sızıntılar, son zamanlarda ivme kazanmış durumda. Tabletin S Pen adı verilen özel kalemi destekleyeceğine dair haberler daha önce gündeme gelmişti. İnternete sızan ve Samsung’un yeni tabletine ait olduğu söylenen kullanım kılavuzu da opsiyonel S Pen desteğini doğruluyor. Kullanım kılavuzu, Tab S3’ün başka özellikleri konusunda da şimdiden fikir sahibi olmayı sağlıyor.

Samsung’un yeni tableti, son zamanlarda iyiden iyiye sektörel standarda dönüşen USB  Type-C girişine sahip olacak. Buna ek olarak, Tab S3’te ana ekran tuşuna sahip bir parmak izi tarayıcısının bulunacağı da kullanım kılavuzu sızıntısıyla görülüyor. Tabletin bir versiyonunda sadece Wi-Fi desteğinin olacağı, bir diğer versiyonda ise Wi-Fi ve LTE desteğinin birlikte sunulacağı da kullanım kılavuzundaki bilgiler arasında yer alıyor.

Galaxy Tab S3 Qualcomm Snapdragon 820 işlemci taşıyacak

Samsung’un yeni tableti kutusundan Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle çıkacak. Daha önceki sızıntılara göre, Tab S3’te Qualcomm Snapdragon 820 işlemci bulunacak. Bu işlemciye 4 GB RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı konusunda ise 32 ve 128 GB olmak üzere iki seçenek sunulacak. 9.6 inç AMOLED ekrana sahip olması beklenen Galaxy Tab S3 ile ilgili kesin bilgiler ise önümüzdeki pazar günü ortaya çıkacak.

İLGİLİ HABERLER