Teknoloji

Samsung Galaxy Tab A9 ve A9+ tabletler Türkiye’de

samsung galaxy tab a9

Samsung, video ve ses içerikleriyle günlük eğlence ve üretkenlik ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış olan Galaxy Tab A9 ve Tab A9+ tabletlerini bu ay içinde duyurmuştu. Bu tablet serisi daha fazla ülkede satışa çıkmaya başlamışken, Türkiye’de de mağazalara giriş yapmaya başladı.

4 bin TL’nin biraz üstünde seviyeden başlayan ve 5 bin 500 TL’nin biraz üstüne çıkan fiyatlarla Hepsiburada’dan satın alabileceğiniz bu tabletler, Galaxy ekosisteminin bir parçası olarak Tab A9 ve A9+, birden fazla cihazda kesintisiz bir deneyim sunuyor. Kullanıcılarına sevdikleri film, dizi ve oyunları daha içten bir deneyimle yaşatmak üzerine tasarlanmış olan Tab A9 ve A9+, sırasıyla 8,7 ve 11 inç ekranları ile kullanıcılara Galaxy A Serisi tabletlerdeki en büyük ekranları sunuyor.

Mükemmel performans ve hızla buluşan bu cihazlar, kullanıcılara daha fazlasını başarma gücü vermek üzere tasarlanmıştır. Tab A9 ve A9+, Galaxy Tab A Serisi’nin kullanıcılara sunduğu şimdiye kadarki en büyük bellek ve depolama alanına sahip cihazlarıdır. Tab A9+ modeli, PC düzeyinde çoklu görev yeteneğini tabletlere getirmekte olup, çoklu aktif pencere özelliği ile aynı anda yapılan işlerin hızını ve verimliliğini artırıyor.

Samsung Galaxy cihazları arasında sorunsuz bağlantı sağlayan Galaxy Tab A9 ve A9+, kullanıcıların mobil, tablet ve TV monitörleri arasında kolayca geçiş yapmalarını sağlıyor. Ayrıca, cihaz eşleştirmeye gerek kalmadan hızlı dosya paylaşımına olanak sağlayan Quick Share özelliğine sahip.

Yeni Galaxy Tab A Serisi ürünler, Samsung’un ödüllü ve çok katmanlı güvenlik platformu Samsung Knox ile korunmaktadır. Kullanıcıların verilerini güvende tutmak ve onların kontrol etmeyi kolaylaştırmak için tasarlanmış Gizlilik ve Güvenlik Panosuna sahip olan bu tabletler, paylaşılan içerikleri önceden şifreleyebilir ve böylece hassas bilgilerin güvende olmasını sağlar.

Son olarak, bu tabletler, çocukların dijital dünyada güvenle gezinmelerine yardımcı olacak özellikler de sunmaktadır. Samsung Kids özelliği, ebeveynlerin çocuklarının dijital aktivitelerini takip edip kontrol etmelerine ve ayrıca eğlenceli ve ilgi çekici içerikler sunan “Edutainment” özelliğine imkan sağlıyor.

Samsung Galaxy Tab A9 özellikleri

  1. Ekran: 8.7 inç LCD, 60Hz’e kadar yenileme hızı.
  2. Boyutları ve Ağırlığı: 124,7 x 211,0 x 8,0 mm, 332g (Wi-Fi), 333g (LTE).
  3. Kamera: 8 MP Arka Kamera, 2 MP Ön Kamera.
  4. İşlemci: Sekiz Çekirdekli İşlemci.
  5. Hafıza ve Depolama: 4GB + 64GB, 8GB + 128GB, 1 TB’a kadar Micro SD Kart Desteği
  6. Pil: 5.100mAh
  7. İşletim Sistemi: Android 13
  8. Bağlantı: Wi-Fi 5, Bluetooth 5.3
  9. Ses: Dolby Atmos
  10. Güvenlik: Samsung Knox
  11. Aksesuarlar: Kapaklı Kılıf, İnce Kılıf Klavyesi

Samsung Galaxy Tab A9+ özellikleri

  1. Ekran: 11 inç, LCD, 90Hz’e kadar yenileme hızı.
  2. Boyutları ve Ağırlığı: 168,7 x 257,1 x 6,9 mm, 480g (Wi-Fi), 491g (5G).
  3. Kamera: 8 MP Arka Kamera, 5 MP Ön Kamera.
  4. İşlemci: Sekiz Çekirdekli İşlemci.
  5. Hafıza ve Depolama: 4GB + 64GB, 8GB + 128GB, 1 TB’a kadar Micro SD Kart Desteği
  6. Pil: 7.040mAh
  7. İşletim Sistemi: Android 13
  8. Bağlantı: Wi-Fi 5, Bluetooth 5.3
  9. Ses: Dolby Atmos
  10. Güvenlik: Samsung Knox.
  11. Aksesuarlar: Kapaklı Kılıf, İnce Kılıf Klavyesi
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER