Teknoloji

Galaxy Tab A8 için ilk resmi görsel geldi

samsung galaxy tab a8

Samsung Galaxy Tab A8 tablet için ilk haberler geçtiğimiz eylül ayında gündeme gelmişti. Bundan birkaç hafta sonra tabletin teknik özellikleri internete sızmıştı. Samsung’un uygun fiyatlı yeni tabletinin 10.5 inç LCD ekrana sahip olması ve ABD’de 260 dolar karşılığında satılması bekleniyor.

Bu sızıntılara bir yenisi daha eklendi. Ünlü duyumcu Evan Blass, Galaxy Tab A8’e ait olduğunu belirttiği bir görsel paylaştı. Söz konusu görsel, tabletin resmi duyurusunun çok uzak olmadığını gösteriyor.

10.5 inç LCD ekranın 1920 x 1080 piksel çözünürlükle gelmesi bekleniyor. Ekranın yenileme hızının 60 Hz olduğu söyleniyor. Dolby Atmos destekli dört hoparlör, 3.5 mm. kulaklık jakı, USB-C girişi ve alüminyum kasa tabletin özellikleri arasında sayılıyor.

Unisoc Tiger T618 işlemcinin varlığı internete sızan Geekbench benchmark testinin sonuçlarıyla doğrulanmıştı. Tabletin hem Wi-Fi hem de LTE versiyonlarıyla kullanıcıların karşısına çıkacağı da benchmark testi sayesinde görülmüştü.

Dedikodulara göre, Samsung Galaxy Tab A8 için çarklar aralık ayının ortasında dönmeye başlayacak. Üst segment Tab S8 serisinin üretiminin ise ocak ayında başlaması bekleniyor. Samsung’un Tab A8’i ocak veya şubat ayında duyurması muhtemel görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER