Galaxy S9 ve S9+, Samsung’un 25 Şubat’ta düzenleyeceği etkinlikte gözler önüne çıkacak. Ancak her iki akıllı telefona dair pek çok detay şimdiden biliniyor. İnternete sızan tanıtım fotoğrafları da cihazların tasarımı konusunda somut bir fikir edinmeyi sağlıyor.
Ancak bu durum, telefonlarla ilgili sızıntıların kesildiği anlamına gelmiyor. Twitter’da “SamsungMobile.News” isimli bir hesap tarafından paylaşılan fotoğraflar, S9’u ilk kez çalışır vaziyette gösteriyor.
Vietnam’da çekildiği belirtilen fotoğraflarda S9’un ekranı ve arka paneli görülüyor. Telefon başlatılırken çekildiği anlaşılan fotoğrafta ekranda cihazın ismi yazıyor. İkinci fotoğrafta ise telefonun arka paneli görülüyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy Z Fold 8 serisinin satış tarihi sızdırıldı

Galaxy Z Fold 8 Ultra daha yüksek çözünürlüklü ekranla gelebilir

Galaxy S27 Pro’nun Ultra modelden alacağı özellik sızdırıldı

Galaxy M47 5G için geri sayım başladı, Samsung tasarımı gösterdi

Samsung Galaxy A27 tanıtım öncesinde yeniden ortaya çıktı
#GalaxyS9 pic.twitter.com/TLb7V43skw
— Max Jambor (@MaxJmb) February 21, 2018
Fotoğraflar, Samsung’un yeni amiral gemisi S9’un selefi S8 ile olan benzerliğini bir kez daha gözler önüne sermeleri açısından önem taşıyor. Bu benzerlik daha S9’un fotoğrafları sızmadan dillendirilmeye başlamış ve sızan fotoğraflarla kanıtlanmıştı. Stüdyo dışında amatör bir kamerayla çekilen fotoğraflar, bu benzerliğin biraz daha güçlü hissedilmesini sağlıyor.
Galaxy S9 ve S9+ mart ayında satışa sunulabilir
Samsung’un yeni amiral gemileri Galaxy S9 ve S9+ hakkındaki pek çok detay şimdiden biliniyor. Ancak bu durum, Samsung’un 25 Şubat’taki etkinlikte bir sürprize imza atabileceği konusundaki beklentiyi de artırıyor. Akıllı telefonların mart ayı içinde satışa sunulması muhtemel görünüyor.
KÜÇÜK EV ALETLERİNDE FIRSATLAR
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


