Teknoloji

Galaxy S9 Mini mart ayında S9 ve S9+ ile tanıtılabilir

samsung galaxy s8

galaxy s9 miniGalaxy S8 Mini hakkındaki dedikodular gerçeğe dönüşmemişti. Ancak önümüzdeki yıl bu durum farklı olabilir. İsimsiz kaynaklardan gelen bilgilere göre; Galaxy S9 Mini, Galaxy S9 ve S9+ ile birlikte gün yüzüne çıkabilir.

Samsung’un Galaxy S9 serisi telefonlarını önümüzdeki mart ayında tanıtması bekleniyor. Bu konuda henüz şirketten bir işaret gelmiş değil. Ancak Samsung’un S8 ve S8+’ı tanıtım zamanlaması, bu ihtimali artırıyor.

S9 Mini’nin 5 inçten daha küçük, kavisli bir ekran taşıması bekleniyor. Ekranın görüntü oranı hakkında ise henüz somut bir bilgi bulunmuyor. Ancak eğer şirket 18.5:9 görüntü oranını tercih etmeyi sürdürürse, ortaya küçük bir cihazın çıkabileceği söylenebilir.

Galaxy S9 Mini S9 ve S9+ ile aynı bileşenleri taşıyabilir

Galaxy S9 Mini’de bulunacak özellikler henüz bilinmiyor. Ancak S9 ve S9+ ile aynı anda tanıtım ihtimali, S9 Mini’nin de söz konusu cihazlarla aynı bileşenleri taşıyabileceğinin göstergesi olarak nitelenebilir. Samsung’un Galaxy S serisi içinde sunduğu Mini telefonları, genellikle orta segmentte konumlanıyordu. S9 Mini ile birlikte bu strateji değişebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER