Teknoloji

Galaxy S9 Mini 5 inç büyüklüğünde Sonsuz Ekran ile gelebilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:
galaxy s9 mini
Samsung Galaxy S8+

Samsung cephesinde yeni telefon hazırlıkları hiç durmuyor. Güney Koreli şirket, Galaxy Note 8’i tanıttıktan sonra rotasını Galaxy S9 ve S9+’a çevirmiş gibi görünüyor. Ancak internette dolaşan duyumlar, Galaxy S9 Mini için de hazırlık yapıldığını gösteriyor.

Güney Koreli şirketin 5 inç büyüklüğünde Sonsuz Ekran’a sahip bir telefon üzerinde çalıştığı söyleniyor. Bu iddiayı gündeme getiren kişinin tanınmış duyumcu Ice Universe olması, çekiciliğini artırıyor. Ice Universe, Note 8 resmiyet kazanmadan önce telefonun özelliklerini büyük ölçüde doğru biçimde aktarmasıyla dikkat çekmişti. Weibo üzerinden yaptığı paylaşımda temkinli bir dili tercih eden Ice Universe, Güney Koreli şirketin telefonu çıkarmasının kesin olmadığını da belirtti.

Ice Universe’in paylaşımında, telefondan S9 Mini olarak bahsedilmiyor. Ancak Samsung’un henüz Sonsuz Ekran’ı amiral gemisi serilerinin dışına çıkarmadığı biliniyor. Dolayısıyla bu ihtimal kulağa gerçek dışı gelmiyor. Yalnız Güney Koreli şirketin Galaxy A serisinin 2018 model telefonlarıyla bu durumun değişebileceğini de unutmamak gerekiyor.

Samsung için amiral gemisi Galaxy S serisinin “mini” versiyonlarını çıkarmak sıra dışı bir durum değil. Ancak şirket 2017’nin mart ayında tanıttığı Galaxy S8 ve S8+’ın ardından bu geleneğe ara vermişti. Galaxy S8 Mini söylentileri uzun bir süre boyunca etrafta dolaşsa da, şimdiye kadar gerçeğe dönüşmüş değil. Bu durumun bundan sonra da değişmesi beklenmiyor.

Galaxy S9 Mini 2018’in ilk çeyreğinden sonra tanıtılabilir

Ciddi bir değişimden geçen Galaxy S serisine bir “Mini” versiyon eklemek, Samsung adına oldukça mantıklı bir hamle gibi görünüyor. Galaxy S9 ve S9+’ın 2018’in ilk çeyreğinde tanıtılması bekleniyor. Dolayısıyla Galaxy S9 Mini, 2018’in ilk çeyreğinden sonra resmiyet kazanabilir.

İLGİLİ HABERLER