Samsung, müstakbel amiral gemisi telefonu Galaxy S8’i 2017 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2017) tanıtmayacağını daha önce açıklamıştı. Dolayısıyla şirketin MWC 2017 etkinliğinde bu yönde bir beklenti yoktu. Ancak pek çok kişi Samsung’un cihaza dair bir ipucu vermesini öngörüyordu. Bu öngörü gerçeğe dönüştü ve Galaxy S8 tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı.
Güney Koreli şirket, Galaxy S8 ve S8+’ı 29 Martta New York’ta düzenleyeceği bir etkinlikte gözler önüne çıkaracak. Şirketin paylaştığı tanıtım görselinde ikinci telefona dair bir işaret bulunmasa da, sızan bilgiler Samsung’un S8’i yalnız başına tanıtmayacağını gösteriyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy A27 5G daha ince çerçeveler ve yeni işlemciyle geldi

Samsung Galaxy Z Fold 8 serisinin satış tarihi sızdırıldı

Galaxy Z Fold 8 Ultra daha yüksek çözünürlüklü ekranla gelebilir

Galaxy S27 Pro’nun Ultra modelden alacağı özellik sızdırıldı

Galaxy M47 5G için geri sayım başladı, Samsung tasarımı gösterdi
Galaxy S8’in ön yüzünün neredeyse tamamının ekranla kaplı olması, fiziksel yerine sanal bir ana ekran tuşu barındırması ve Bixby adını taşıyan bir yapay zekâ asistanıyla gelmesi bekleniyor.
Galaxy S8 tanıtım tarihi ile ilgili iddialar doğru çıktı
Galaxy S8’in 29 Martta tanıtılabileceğine dair iddialar daha önce gündeme gelmişti. Samsung’un açıklaması, bu iddiaları da doğrulamış oldu.
KÜÇÜK EV ALETLERİNDE FIRSATLAR
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


