Teknoloji

Galaxy S8 tanıtım tarihi MWC 2017’de açıklanabilir

samsung galaxy s8 plus
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

galaxy s8 tanitim tarihiSamsung yeni amiral gemisi telefonunu ayın sonunda Barselona’da düzenlenecek MWC 2017’de tanıtmayacağını daha önce açıklamıştı. Ancak Galaxy S8 tanıtım tarihi, Samsung’un MWC 2017 kapsamında düzenleyeceği etkinlikte kamuoyuna duyurulabilir.

Güney Koreli şirketin MWC 2017 etkinliğinin yıldızı, S Pen ile birlikte gelecek Galaxy Tab S3 olacak gibi görünüyor. Ancak bu durum etkinlikte Galaxy S8’in adının anılmayacağı anlamına gelmiyor.

Samsung’un etkinlikte Galaxy S8 ile ilgili bir video paylaşması ve telefonun resmi tanıtım tarihini kamuoyuna duyurması bekleniyor.

Galaxy S8 tanıtım tarihi konusunda en güçlü seçenek 29 Mart gibi görünüyor

Samsung’un yeni amiral gemisinin tanıtım tarihine dair çeşitli tahminler bir süredir etrafta dolanıyor. En güçlü seçenek olarak 29 Mart öne çıkıyor. Galaxy S8’in 29 Martta sahneye çıktıktan sonra 21 Nisan itibarıyla da raflardaki yerini alması bekleniyor.

Galaxy S8’e “Galaxy S8+” olarak da anılan ve daha büyük ekrana sahip bir versiyonun da eşlik etmesi öngörülüyor. Her iki modelde de iki yöne kavisli ekranın bulunmasına da neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. S8 modellerinin ekran boyutları konusunda ise ortada çeşitli iddialar dolaşıyor. Bu iddialardan bazılarında Galaxy S8+’ın ekran boyutu 6.2 megapiksele kadar çıkıyor.

İLGİLİ HABERLER