Manşetler

Yeni Galaxy S8 sızıntısı telefonun tüm açılardan görülmesini sağlıyor

galaxy s8Samsung’un yeni amiral gemisi telefonu Galaxy S8 ve büyük versiyonu S8+, 29 Martta resmen tanıtılacak. Tanıtım etkinliği için geri sayım yaklaşırken, telefona dair sızıntılara da her geçen gün yenileri ekleniyor.

İnternete sızan yeni basın fotoğraflarında S8’i farklı açılardan ve farklı renk seçenekleriyle görmek mümkün oluyor. Fotoğrafların yayınladığı sızıntıların doğruluğuyla ün kazanan duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılması da güvenilirliklerini artırıyor.

Paylaşılan fotoğraflardaki renk seçenekleri “Gri Orkide ve Gök Siyahı” adını taşıyor. Samsung’un renk seçeneklerine sıra dışı isimler vermeyi sevdiği biliniyor. S8 ile de bu trend devam ediyor gibi görünüyor. Akıllı telefonun bu iki renk dışında farkılı iki seçenek daha sunması öngörülüyor.

Fotoğraflar Galaxy S8 ile ilgili olarak yeni bir bilgi sunmuyor

Fotoğraflar, Samsung’un yeni akıllı telefonuna ilişkin yeni bir bilgi sunmuyor. Ancak arka paneldeki parmak izi tarayıcısı, neredeyse çerçevesiz ekran gibi bileşenler daha net görülüyor. S8 ve S8+ ile ilgili daha fazla detay için 29 Martı beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER