Teknoloji

Galaxy S8 internete sızan videolarda çalışır durumda görülüyor

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S8 2017 Mobil Dünya Kongresi’ni (MWC 2017) kaçırmış olsa da, adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Güney Koreli şirket, S8’in tanıtım tarihini MWC 2017 etkinliği sırasında duyurmuştu. Bu duyuruyla artan heyecan, telefonu çalışır vaziyette gösteren videoların internete sızmasıyla biraz daha yükseldi. Söz konusu videolar, 9to5Google sitesi tarafından paylaşıldı.

Heyecanla beklenen S8’in tasarımını ortaya koyan fotoğraf ve taslaklar daha önce internete sızmıştı. Ancak yeni videolarda telefon ilk defa çalışır durumda görülüyor. Böylelikle telefonun neredeyse çerçevesiz, uçtan uca ekranının gerçekte nasıl bir kullanım deneyimi sağlayacağı konusunda fikir edinilebiliyor. Bu noktada ilk izlenimin oldukça olumlu olduğunu belirtmekte fayda var.

Videoların gerçek olup olmadığı konusunda kesin bir ifade kullanmak mümkün değil. Ancak videolarda görülen cihazın daha önce internete sızan fotoğraflardaki cihaz ile benzerlik gösterdiği rahatlıkla söylenebilir. Videodaki telefonda da fiziksel tuşların bulunmaması ve yerlerini sanal tuşların almış olması göze çarpıyor.

Galaxy S8 29 Martta tanıtılacak

Galaxy S8, 29 Martta New York’ta düzenlenecek etkinlikte görücüye çıkacak. Akıllı telefona dair sızıntılar bu hızda devam ettiği takdirde, 29 Marta kadar cihazla ilgili bilinmeyen çok az şey kalacak gibi görünüyor.

galaxy s8

İLGİLİ HABERLER