Teknoloji

Galaxy S8 sızıntı videolarına bir yenisi daha eklendi

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8, 29 Martta resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım için geri sayımda sona yaklaşırken, akıllı telefona dair yeni sızıntılar da internete düşmeye devam ediyor.

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S8, 29 Martta resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım için geri sayımda sona yaklaşırken, akıllı telefona dair yeni sızıntılar da internete düşmeye devam ediyor. En yeni Galaxy S8 sızıntı videosunda S8’in klavye arayüzünü çalışır biçimde görmek mümkün oluyor.

Ancak videodaki tek dikkat çekici nokta klavye arayüzü değil. SamMobile tarafından varlığı fark edilen videoda ekranın etrafındaki beyaz çerçeve dikkat çekiyor. Bu çerçeve, daha önce görülen S8 görüntüleriyle zıtlık oluşturuyor. Bu da Samsung’un cihazın ön yüzü için farklı renk seçenekleri sunup sunmayacağı konusunda bir merak uyandırıyor.

Galaxy S8 sızıntı duyumcularının gözdesi

Samsung’un müstakbel amiral gemisi, son birkaç aydır sızıntı duyumcularının gözdesi haline gelmiş durumda. Akıllı telefona dair pek çok özellik, internete sızan video ve fotoğraflar sayesinde öğrenilmişti.

Ancak bazı özellikler de bizzat Samsung tarafından önceden açıklanmıştı. Açıklananlar arasında en çok dikkat çeken ise Bixby isimli dijital asistan olmuştu. Galaxy S8 ile tüm detayları görmek için önümüzdeki çarşamba gününe kadar sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER