Manşetler

Yeni Samsung Galaxy S8 sızıntıları telefonun arayüzünü ve altın rengini gösteriyor

Art arda gelen sızıntılar, ön gösterimler, dedikodular ve analist raporları sayesinde, 2017 yılı içinde piyasaya çıkacak tüm popüler akıllı telefonlar birer sürpriz olmaktan çıkıyor. Samsung’un bu ay sonunda tanıtacağı Galaxy S8 için de durum farklı görünmüyor.

29 Martta düzenlenecek bir etkinlikle birlikte resmiyet kazanacak Samsung’un 2017 model amiral gemisiyle ilgili yeni sızıntılar var. Bu sefer telefonun uygulama başlatıcısını ve güncellenen uygulama ikonlarını görme fırsatını elde ediyoruz.

Sızan ekran görüntüleri, Samsung’un Smart Switch uygulamasının en son versiyonunun APK dosyası içinde keşfedildi. Bunun sayesinde Samsung’un gelecek nesil amiral gemisinin kullanıcı arayüzünün neler getireceği hakkında daha net bir resim elde etmek mümkün oluyor. Hiç şüphesiz, telefon Android 7.0 Nougat ile yüklü olarak gelecek. Ekran görüntülerine bakılacak olursa, Samsung Experience arayüzüyle birlikte basit ve temiz bir kullanıcı arayüzü kullanıcıları bekliyor.

galaxy-s8-kullanici-arayuzu-140317-2Her şey bununla bitmiyor. Bir başka sızıntı da Galaxy S8’in altın renkli versiyonunu gösteriyor. PocketNow’ın Çinli bazı kaynaklardan elde ettiği fotoğraflar normal Galaxy S8 ile daha büyük ekranlı Galaxy S8 Plus’ı bir arada gösteriyor. Her ne kadar cihazın arka yüzünü göremiyor olsak da, telefonların altın renkli yüzeyleri anlaşılabiliyor. Ayrıca kavisli ön panel, üstte yer alan sensörler ve ekran üstü tuşlar da fotoğraflardan seçilebiliyor.

galaxy-s8-ve-s8-plus-140317-1Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus, 29 Mart tarihinde düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılacak. Detayları her zaman olduğu gibi en hızlı şekilde Teknoblog’da bulacaksınız.

İLGİLİ HABERLER