Manşetler

Galaxy S8 ve S8+ sızan yeni fotoğraflarda yan yana görülüyor

samsung ces 2023

galaxy s8Samsung’un yeni amiral gemisi telefonu Galaxy S8, 29 Martta New York’ta düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılacak. Ancak S8’e dair pek çok şey şimdiden ortaya çıkmış durumda. Akıllı telefonun iki farklı versiyonla potansiyel kullanıcılarının karşısına çıkacağı da uzun süredir bilinenler arasında yer alıyor.

S8’in standart versiyonunun 5.7 inç bir ekrana sahip olması bekleniyor. S8+ adını taşıması oldukça muhtemel görünen versiyonda ise 6.2 inç ekranın bulunması öngörülüyor. Slash Leaks tarafından yayınlanan yeni fotoğraflarda S8 ve S8+’ı yan yana görmek de mümkün oluyor.

galaxy-s8-0803175.7 inç ekrana sahip olduğu söylenen standart S8, yukarıdaki fotoğrafta solda yer alıyor. Bu cihazın ekran boyutunun 2016’nın makus talihli telefonu Galaxy Note 7 ile aynı olduğunu hatırlatmakta fayda var. 6.2 inç ekranlı S8+’ın boyutları ise standart S8’in yanında göze daha da etkileyici geliyor. Paylaşılan fotoğrafta ekranı açık olan S8+’ın sanal ana ekran tuşunu da görmek mümkün oluyor.

Galaxy S8 ile ilgili pek çok özellik şimdiden biliniyor

Samsung’un yeni amiral gemisi telefonuna dair dedikodular, geçtiğimiz yıl Galaxy Note 7’nin geri çağırılmasıyla birlikte artmaya başlamıştı. Dedikoduların ardından sızıntıların da ortaya çıkmasıyla birlikte S8’in pek çok yönü resmi duyuru öncesinde keşfedilmişti. Yine de, bu durum Samsung’un 29 Martta düzenleyeceği etkinlikte teknoloji dünyasını şaşırtacak özellikler açıklamasının beklenmesini engellemiyor.

İLGİLİ HABERLER