Manşetler

Samsung Galaxy S8 ve LG G6 bir arada, kılıflar içinde göründü

galaxy s8 lg g6
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

galaxy s8 lg g6Popüler sızıntı kaynağı Evan Blass, nam-ı diğer @evleaks şu sıralar yeni telefon sızıntılarıyla epey meşgul gibi görünüyor. Arka arkaya yeni sızıntılar paylaşan bu kaynak son olarak Samsung Galaxy S8 ve LG G6‘nın bir arada çekilmiş bir fotoğrafını yayınladı. Ancak bu telefonların her ikisinin de etrafını şeffaf kılıflar çevreliyor gibi görünüyor.

Söz konusu kılıflar nereden çıktı bilmiyoruz, ancak onların sayesinde bu sızıntı kaynağının bir kılıf üreticisi olduğunu düşünmeden edemiyoruz. Her ne kadar kılıflarla çevrili olsalar da, bu fotoğraf çok yakında beklenen 2017 model amiral gemisi telefonların neye benzediği konusunda sağlam ipuçları veriyor.

Galaxy S8’in ekranının kenarlarını saran çerçeve epey dar bir alana sahip. Üstte ve altta çok ince şeritler bırakılmış, uzun kenarlar ise neredeyse “sıfır çerçeve” olarak nitelendirilebilecek derecede ince görünüyor. Parmak izi okuyucusu ise arka tarafa taşınmış, kameranın yanında, biraz sıra dışı bir yerde bulunuyor.

LG G6 ise arkasında yer alan çift lensli kamerası ve parmak izi okuyucusuyla görünüyor. Arka tarafın görünümü LG G5’inkine epey benziyor. Bu arada LG’nin Android’in üstünde sunmayı planladığı kullanıcı arayüzü bu sızıntıyla birlikte açık şekilde görülüyor.

@evleaks’in geçmişini göz önünde bulundurduğumuzda, bu fotoğraftaki cihazların gerçek olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Üstelik bu fotoğraftakiler, daha önce denk geldiğimiz Samsung Galaxy S8 ve LG G6 sızıntılarıyla da örtüşüyor. LG’nin amiral gemisi telefonu 26 Şubat Pazar günü düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılacak. Samsung Galaxy S8 için ise birkaç hafta daha beklememiz gerekecek.

Web’de dolaşan dedikodulardan bir tanesi de Galaxy S8’in piliyle ilgiliydi. Samsung’un Galaxy S8’de Sony tarafından tedarik edilmiş pillere de yer vermeyi planladığı iddia ediliyor. Sony de mevcut pil tedarikçileri Murata Manufacturing ve Samsung SDI arasına katılacak gibi görünüyor.

Bu arada konuyla yakından ilgili kaynakların Wall Street Journal‘a verdiği bilgilere göre, Güney Koreli şirket, Galaxy Note 7 fiyaskosunun ardından bir başka benzer olay yaşamamak için pil üreticilerini çeşitlendiriyor.

İLGİLİ HABERLER