Teknoloji

Galaxy S8 Karayip Korsanları’na özel bir set ile Çin’de satışta

galaxy s8 karayip korsanları

Geçtiğimiz nisan ayından itibaren piyasaya çıkan Galaxy S8 ile birlikte Samsung; patlayan, alev alan Note 7’nin yarattığı etkiyi yok etmesini bilmiş gibi görünüyor. Yüksek satış rakamlarının keyfini çıkaran şirket, şimdi geçen yıllarda olduğu gibi amiral gemisi telefonunun özel versiyonlarını çıkarmaya girişebileceğini düşünüyor. Böylelikle de ortaya, geçen hafta gösterime giren Karayip Korsanları filmine özel bir Galaxy S8 çıkıyor.

Yurt dışında 3088 TL’ye karşılık gelen bir fiyattan satışa sunulmuş olan bu Galaxy S8 Karayip Korsanları versiyonu, standart Galaxy S8 gibi 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza barındırıyor. Geçen yıllarda gördüğümüz Iron Man ve Injustice: Gods Among Us versiyonlarının aksine, Karayip Korsanları versiyonunda tasarım açısından özelleştirmeler de bulunmuyor.

Tamamen siyah renkli olan cihaz çekici bir kutuda geliyor. Kutunun içinden telefonun yanında anahtarlık ve filme özel desenler taşıyan bir kılıf da çıkıyor. Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı filmi 26 Mayıs tarihinde vizyona girmişti. Filmi Türkiye’deki sinemalarda izlemek mümkün, ancak filme özel S8’e Türkiye’den erişmek pek de olası görünmüyor. Bu özel cihaz Çinli perakende mağazası JD.com üzerinden satılıyor.

İLGİLİ HABERLER