Teknoloji

Galaxy S8 ve S8+ ilgili sızıntılara yenileri eklenmeye devam ediyor

samsung bixby
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

galaxy s8Samsung’un yeni amiral gemisi telefonu Galaxy S8 29 Martta New York’ta tanıtılacak. Bu tarih gelene kadar akıllı telefona ait sızıntılar iyice artacak gibi görünüyor. İnternete sızan fotoğraflar şık bir cihazın yolda olduğunu gösteriyor. Ortaya çıkan yeni bir video ise S8’in arka panelini detaylı biçimde görmeyi sağlıyor.

Geçtiğimiz hafta internete sızan fotoğraflarda S8’in arka panelini görmek mümkün olmamıştı. Ancak 6 saniye uzunluğundaki videoda arka panel de net biçimde gösteriliyor. Pürüzsüz bir yapıda görünen arka panelde göze ilk çarpan parmak izi tarayıcısı oluyor.

Samsung, cihazın ön yüzünün neredeyse tamamını ekranla kaplayabilmek adına S8’de fiziksel ana ekran tuşuna yer vermemeyi seçmişti. Bu nedenle cihazın arkasına bağımsız bir parmak izi tarayıcısı yerleştirme yoluna gidilmişti.

Galaxy S8 ve S8+’a ait benchmark sonuçları da ortaya çıktı

S8 ile ilgili sızıntılar sadece 6 saniyelik videoyla sınırlı kalmıyor. S8 ve daha büyük ekrana sahip S8+ için Geekbench tarafından gerçekleştirilen benchmark testinin sonuçları da internete sızdı. Sızan sonuçlar iki akıllı telefon arasındaki farklı noktaları görmeyi de mümkün kılıyor. Benchmark testlerinde S8 SM-950U, S8+ ise SM-955U kod adıyla temsil ediliyor.

galaxy-s8-benchmark-060317Benchmark sonuçlarına göre S8’de 5.8 inç, S8+’ta ise 6.2 inç ekran bulunacak. Ekran boyutundaki bu farklılık pil kapasitesinde de etkisini gösterecek. Galaxy S8 3000 mAh, S8+ ise 3500 mAh kapasiteli pil taşıyacak. Akıllı telefonların testten aldığı puanların ise hemen hemen aynı olduğu görülüyor.

galaxy-s8-plus-benchmark-060317Samsung’un yeni telefonlarıyla ilgili iddiaların doğru olup olmadığını 29 Martta anlamak mümkün olacak.

İLGİLİ HABERLER