Teknoloji

Galaxy S8 Active sızıntısı telefonun ön kısmını gözler önüne çıkarıyor

samsungSamsung her yıl Galaxy S serisi modellerinin daha dayanıklı kasaya sahip Active versiyonlarını hazırlıyor. Şirket, kısa süre önce piyasaya sürdüğü Galaxy S8’de de bu geleneği sürdürüyor. Galaxy S8 Active adını taşıyacak modelle ilgili sızıntıların ve dedikoduların artması, telefonun yakında resmiyet kazanabileceğini gösteriyor.

S8 Active’in düşmeye karşı askeri seviyelerde dayanıklı olması bekleniyor. IP68 sertifikasyonuna sahip olacağı söylenen telefonun 1,5 metre derinlikte 30 dakika boyunca çalışabileceği belirtiliyor. Tüm bu koruma önlemlerine rağmen, telefon orijinal Galaxy S8 ile aynı performansı sergileyebilecek. Şu ana kadar ortaya çıkan bilgilere göre, telefon ABD’de yine sadece AT&T tarafından satılacak. AT&T Samsung’un daha önce ürettiği Active telefonların da satışını gerçekleştirmişti.

İnternete sızan yeni bir fotoğraf ise S8 Active’in tasarımı hakkında fikir edinmeyi sağlıyor. Qi kablosuz şarj standardını geliştiren Wireless Power Consortium aracılığıyla ortaya çıkan fotoğraf, telefonun ön yüzünün nasıl görüneceğini gözler önüne seriyor.

galaxy s8 activeFotoğrafın kaynağı, doğru olma ihtimalini artırıyor. Buna ek olarak, paylaşılan fotoğraftaki cihaz da oldukça gerçekçi görünüyor. Galaxy S Active serisinde dayanıklılığı artırmak adına çeşitli tasarımsal değişiklikler yapılıyor. Fotoğraf kavisli ekran yerine düz ekranın tercih edildiğini ve ön yüzü uçtan uca kaplayan Sonsuz Ekran’da da değişikliğe gidildiğini gösteriyor.

Galaxy S8 Active orijinal S8’den daha büyük bir pile sahip olabilir

S8 Active’in orijinal S8 ile büyük ölçüde aynı özelliklere sahip olması bekleniyor. Galaxy S7’deki 3000 mAh kapasiteli pil, S7 Active’de yerini 4000 mAh kapasiteli pile bırakmıştı. Galaxy S8 Active’de de benzer bir değişimin olması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER